Μαρία Μπακοδήμου: Όλη η αλήθεια για τις αλλαγές στην εκπομπή της
Stay tuned

Μαρία Μπακοδήμου: Όλη η αλήθεια για τις αλλαγές στην εκπομπή της

Μαρία Μπακοδήμου: Όλη η αλήθεια για τις αλλαγές στην εκπομπή της

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλο το ρεπορτάζ

Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται το τελευταίο διάστημα για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Μία εκπομπή που αλλιώς ξεκίνησε, αν αναλογιστεί κανείς ότι επρόκειτο να είναι καθημερινή και να προβάλλεται κάθε μεσημέρι στις 2, και αλλιώς κατέληξε.

Οι γνώστες της τηλεόρασης ξέρουν καλά ότι διαφορετικά στήνεται μία εκπομπή που παίζει κάθε μέρα και αλλιώς μία του σαββατοκύριακου. Το αρχικό κόνσεπτ ήθελε η εκπομπή της Μαρίας να τρολάρει τη life style επικαιρότητα και να έχει περισσότερο σατιρικό χαρακτήρα, σαν το ΦΜ live που παρουσίαζε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο Star.

Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέχθηκαν συνεργάτες που είχαν μία άλλη ματιά και θα μπορούσαν να σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους τρόπο. Ήταν δεδομένο, λοιπόν, ότι η εκπομπή θα στηριζόταν περισσότερο στο σχολιασμό της τηλεόρασης, του youtube και των social media,παρά σε πρωτογενή θέματα.

Μία τέτοια συνταγή δεν μπορεί να ευδοκιμήσει το Σαββατοκύριακο, γιατί μέχρι να φτάσεις να σχολιάσεις κάτι που γίνεται στις αρχές της εβδομάδας το Σάββατο έχει ξεχαστεί.

Πολύ σύντομα, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της εκπομπής κατάλαβαν ότι η εκπομπή πρέπει να αλλάξει ρότα. Αυτό το σαββατοκύριακο είδαμε ότι από την εκπομπή αποχώρησαν ο Θέμης Καίσαρης και η Νεφέλη Μεγκ και στη θέση τους αναζητούνται δύο δημοσιογράφοι που να μπορούν να σταθούν και μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η εκπομπή, όπως μας μεταφέρει άνθρωπος που γνωρίζει τα πράγματα από μέσα, έχει ανάγκη από πρωτότυπες συνεντεύξεις, τηλεοπτικό ρεπορτάζ και «πεσίματα». Αναζητούνται, λοιπόν, δύο άνθρωποι που να μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό το κομμάτι, καθώς στόχος των υπεύθυνων του «Γεια σου» είναι να βγάζει ειδήσεις που να συζητιούνται και να μην αναπαράγει το υλικό άλλων εκπομπών.

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Μανίκα να προστίθενται στο πάνελ, το νέο κόνσεπτ του «Γεια σου» φανερώνει ότι είναι άλλες οι ανάγκες της εκπομπής.