Μαρία Σολωμού: Διπλό «χτύπημα» με εκπομπή και σίριαλ
Stay tuned

Μαρία Σολωμού: Διπλό «χτύπημα» με εκπομπή και σίριαλ

Μαρία Σολωμού: Διπλό «χτύπημα» με εκπομπή και σίριαλ

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει το ρεπορτάζ

Εδώ και πολύ καιρό ακούμε και διαβάζουμε ότι η Μαρία Σολωμού θα δοκιμαστεί ως παρουσιάστρια, έχοντας στο πλευρό της την Κατερίνα Ζαρίφη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι τρεις γυναίκες θα είναι οι Roomies, σε μία απογευματινή εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από το Mega.

Η Μαρία, η Ντορέττα και η Κατερίνα έχουν δώσει τα χέρια με την Barkingwell, του Νίκου Κοκλώνη και αυτό το διάστημα βρίσκονται στη διαδικασία του στησίματος της νέας τους εκπομπής. Θα είναι μαγνητοσκοπημένη και θα περιλαμβάνει όλες τις στήλες που έχει ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, με την τρέλα και την ανατρεπτική ματιά που έχουν και οι τρεις τους.

Στόχος του καναλιού είναι να βγει στον αέρα τέλος Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γυριστεί και το τρέιλερ.

Δεν θα δούμε όμως μόνο εκεί τη Μαρία Σολωμού. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Μαρία μαζί με τη Μαρία Κωνσταντάκη, την Κατερίνα Θεοχάρη και τη Σύλβια Δεληκούρα γύρισαν το πρώτο on line σίριαλ, τις “Εγκλωβισμένες”. Ο Γιώργος Φειδάς που γνωρίζεται με τη Μαρία, από την εποχή των Singles, ετοίμασε αυτό το σίριαλ, το οποίο καταγράφει τη ζωή και τους διαλόγους που έκαναν τέσσερις εντελώς διαφορετικές γυναίκες κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Αυτό το σίριαλ λοιπόν από το διαδίκτυο μεταφέρεται και στην τηλεόραση, με τη Σολωμού, την Κωνσταντάκη, τη Θεοχάρη και τη Δεληκούρα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Αυτόν τον χειμώνα λοιπόν θα απολαμβάνουμε τη Μαρία διπλά!