ΜasterChef: Οι φετινές αλλαγές λόγω πανδημίας
Stay tuned

ΜasterChef: Οι φετινές αλλαγές λόγω πανδημίας

ΜasterChef: Οι φετινές αλλαγές λόγω πανδημίας

Τι κρατά και τι τροποποιεί η παραγωγή του ριάλιτι;

Η μεγάλη και κατά πολλούς απρόσμενη επιτυχία του Survivor έχει φέρει αναστάτωση σε όλα τα κανάλια. Πόσο μάλλον στο Star που έχει στη φαρέτρα του εδώ και πολύ καιρό και ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα το MasterChef.

Δεν είναι μία, αλλά αρκετές οι αλλαγές που θα δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι. Αρκετές από αυτές ανακοινώθηκαν ήδη και έχουν να κάνουν με τη διαδικασία του παιχνιδιού.

Εξαιτίας της πανδημίας, δεν θα υπάρχουν καθόλου εξωτερικά γυρίσματα, ούτε θα γίνονται ταξίδια, όπως είχαμε δει σε προηγούμενους κύκλους.
Ακόμα και στο διαγωνιστικό κομμάτι θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις αφού πια ο κάθε σεφ θα ετοιμάζει τρία διαφορετικά πιάτα για κάθε έναν από τους κριτές.

Επίσης, για πρώτη φορά θα δούμε να πηγαίνουν κατευθείαν στο παιχνίδι παίκτες που θα εξασφαλίσουν τα τρία πολυπόθητα «ναι». Και βέβαια αυτή τη φορά δεν θα υπάρχουν καθόλου coaches, όπως είχε συμβεί στο προηγούμενο MasterChef.

Η παρουσία όμως του Survivor και η μεγάλη του απήχηση έφεραν και άλλες αλλαγές στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.
Επίσης, επειδή οι άνθρωποι που χειρίζονται εδώ και χρόνια τη συγκεκριμένη παραγωγή γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα πρώτα επεισόδια που επιλέγονται οι παίκτες δεν έχουν και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, θα επιταχύνουν τη διαδικασία. Τι σημαίνει αυτό; Οι υποψήφιοι σεφ μπούνε πολύ νωρίτερα στο σπίτι, για να ξεκινήσει το ριάλιτι. Μάλιστα, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται καθόλου οι παίκτες να μπουν στο σπίτι μετά τη πρώτη εβδομάδα.

Ακόμα και ο όγκος των επεισοδίων θα είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους. Και προκειμένου ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star να κρατήσει μέχρι τέλος Μαΐου δεν θα προβάλλεται πια καθημερινά αλλά τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Το MasterChef κάνει πρεμιέρα το σήμερα στις 21:00 από τη συχνότητα του Star.