MasterChef: Τι δεν θα δούμε φέτος λόγω του κορονοϊού;
Stay tuned

MasterChef: Τι δεν θα δούμε φέτος λόγω του κορονοϊού;

MasterChef: Τι δεν θα δούμε φέτος λόγω του κορονοϊού;

Τι αλλάζει στο ριάλιτι μαγειρικής;

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων του MasterChef να είχε ολοκληρωθεί πριν ληφθούν τα περιοριστικά μέτρα και το παιχνίδι μαγειρικής του Star να είναι το μοναδικό καινούργιο πρόγραμμα που μας έκανε παρέα στην καραντίνα, αλλά υπάρχουν κάποια στιγμιότυπα που δεν θα δούμε φέτος.

Όταν ήρθε η καραντίνα υπολείπονταν περίπου δύο εβδομάδες γυρισμάτων, τα οποία δεν κατάφεραν να πραγματοποιηθούν και δεν θα γίνουν ούτε και τώρα. Στα προηγούμενα MasterChef είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τους παίκτες που έμεναν στο τέλος να κάνουν διάφορα ταξίδια και να γνωρίζουν διάσημους σεφ που τους αποκάλυπταν τα μυστικά της υψηλής γαστρονομίας.

Αυτά τα γυρίσματα δεν θα γίνουν φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός των επεισοδίων θα είναι μικρότερος. Παρόλο που οι περισσότερες παραγωγές έχουν ξεκινήσει ξανά γυρίσματα οι μετακινήσεις και τα ταξίδια καθυστερούν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες οι ταξιδιωτικές εκπομπές έχουν “παγώσει”, ο Άκης Πετρετζίκης επέλεξε να μην κάνει φέτος το Akis Food Tour και το Globetrotters δεν θα βγει στο πρώτο μισό της σεζόν.

Η μείωση του αριθμού επεισοδίων του φετινού MasterChef είναι και λόγος που ο σταθμός αποφάσισε να μειώσει τις μέρες προβολής του παιχνιδιού, από πέντε που ήταν αρχικά σε τρεις και τελικά σε δύο.

Το ριάλιτι μαγειρικής θα ολοκληρωνόταν σε κανονικές συνθήκες στα τέλη Μαΐου, με καθημερινή προβολή επεισοδίων. Με την οικονομία των επεισοδίων που έγινε, όταν αποφασίστηκε το ριάλιτι μαγειρικής να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, το σόου θα είναι στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέχρι τα μέσα Ιουνίου,

Ο τελικός του παιχνιδιού που μονοπώλησε τη τηλεθέαση φέτος θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα προφύλαξης τον επόμενο μήνα ζωντανά για να αποφευχθούν τα σπόιλερ.