Mega: Αυτή είναι η εκπομπή που πρότεινε στην Ελεονώρα Μελέτη
Stay tuned

Mega: Αυτή είναι η εκπομπή που πρότεινε στην Ελεονώρα Μελέτη

Mega: Αυτή είναι η εκπομπή που πρότεινε στην Ελεονώρα Μελέτη

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για λογαριασμό του Znews

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την επικείμενη συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με το Mega. Η πληροφορία που έχει φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία θέλει το μεγάλο κανάλι να ανανεώνει την πρωινή του ζώνη και να αναζητεί ένα πρόσωπο που να μπορεί να χειριστεί καλά τόσο τη lifestyle επικαιρότητα, όσο και τα κοινωνικά θέματα.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Ελεονώρα Μελέτη που κινείται με άνεση μεταξύ ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και μπορεί να αναλάβει μία infotainment εκπομπή. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο του Mega αναφέρουν ότι αυτό που θα πρότειναν στην Ελεονώρα παραπέμπει περισσότερο στην ψυχαγωγία, παρά στην ενημέρωση.

Έκπληξη είναι και η ώρα μετάδοσης της εκπομπής. Το Mega επιθυμεί να κάνει μία καινούργια ζώνη που θα ξεκινάει στις 9 και θα ολοκληρώνεται στις 12, για να προλαβαίνει τις υπόλοιπες πρωινές εκπομπές που αρχίζουν στις 10.

Αυτό που δεν είναι ακόμα σαφές είναι αν η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα ξεκινάει στη 1 το μεσημέρι ή στις 2. Στην πρώτη περίπτωση η νέα πρωινή εκπομπή θα δίνει πάσα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα ξεκινάει μία ώρα νωρίτερα. Στην περίπτωση που η εκπομπή της Ελένης θα αρχίζει στις 2, τότε το δελτίο θα παραμείνει στην ώρα του και ενδεχομένως να υπάρξει κάποια άλλη εκπομπή ή ένα σίριαλ από την ταινιοθήκη του Mega που θα προβάλλεται σε επανάληψη στην ώρα 12 με 2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το «Πάμε Δανάη» το Mega συζητάει να μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο, χωρίς ακόμα να είναι σαφές αν θα μεταδίδεται το πρωί ή το μεσημέρι, απέναντι από το «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και το «Σου Κου family» της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη.

Πρέπει επίσης να υπογραμμισθεί ότι δεν υπάρχει συμφωνία με την Ελεονώρα Μελέτη, παρά μόνο πρόταση. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Ελεονώρα ανήκει στο δυναμικό του Alpha και ότι δεν είναι μόνο το Mega το κανάλι που την πολιορκεί.