Mega: Έρχονται 3 νέες πρεμιέρες τον Δεκέμβριο
Stay tuned

Mega: Έρχονται 3 νέες πρεμιέρες τον Δεκέμβριο

Mega: Έρχονται 3 νέες πρεμιέρες τον Δεκέμβριο

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Μπορεί το lockdown να άλλαξε τα σχέδια των τηλεοπτικών σταθμών, γιατί υπάρχουν αρκετά νέα projects που πάγωσαν, αλλά στο Μega ο Δεκέμβρης είναι μήνας με πρεμιέρες.

Τρία νέα προγράμματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν και τα γυρίσματα.

Την αρχή θα κάνει ο Τόνι Σφήνος. Ο δημοφιλής σόουμαν θα παρουσιάσει το «Σούπερ μάρκετ», το παιχνίδι που παρουσίαζε πριν από αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1 ο Μάκης Πουνέντης. Ο Τόνι Σφήνος, που έκανε πριν από δύο μέρες τη φωτογράφιση για το promo της εκπομπής, ξεκινάει γυρίσματα και για την πρεμιέρα του στις αρχές του μήνα. Το παιχνίδι θα προβάλλεται τα απογεύματα του Σαββάτου.

Το δεύτερο πρόγραμμα που θα βγει στον αέρα τον Δεκέμβριο είναι το Mega Star. Η θρυλική μουσική εκπομπή που επί σειρά ετών παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με τη σφραγίδα του Mad. O παρουσιαστής ακόμα αναζητείται.

Και η τρίτη πρεμιέρα είναι το «Έλα για να δεις» του Θοδωρή Αθερίδη. Ο ηθοποιός θα παρουσιάζει ένα τοκ σόου με πολλούς καλεσμένους, με την υπογραφή της Σεμίνας Διγενή. Θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα είναι Παρασκευή ή Σάββατο.