Mega: Ονόματα – έκπληξη στη νέα σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη
Stay tuned

Mega: Ονόματα – έκπληξη στη νέα σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη

Mega: Ονόματα – έκπληξη στη νέα σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε ρεπορτάζ για το Znews

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε τη νέα σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη «Κομάντα και Δράκοι». Πρόκειται για μία σειρά μυστηρίου, σαν το Fantasy Island, που θα γυριστεί στα Χανιά, τη γενέτειρα του σκηνοθέτη.

Θυμίζουμε ότι ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει συνδέσει το όνομά του με την πιο πετυχημένη, αλλά και την πιο ακριβή δραματική σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο λόγος για το «Νησί» που είχε προβληθεί στο Mega δέκα χρόνια πριν και χτυπούσε εξηντάρια. Ένα σίριαλ που αφού έκανε πάταγο στην Ελλάδα ζητήθηκε και από χώρες του εξωτερικού.

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει σχεδόν ολοκληρώσει το καστ αυτής της φιλόδοξης νέας παραγωγής. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα μοιραστούν ο Βασίλης Μπισμπίκης, που για χάρη αυτού του σίριαλ άφησε τις «Άγριες Μέλισσες» και η Μαρίνα Καλογήρου.

Μαζί τους σε ειδικούς ρόλους που θα συζητηθούν, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ελένη Φιλίνη, η οποία έχει αρκετά χρόνια να εμφανιστεί σε ελληνική σειρά. Γκεστ εμφάνιση πολλών επεισοδίων θα κάνει ο πρωταγωνιστής του «Νησιού» Στέλιος Μάινας, αλλά και η Αναστασία Τσιλιμπίου που τότε ήταν μικρό κοριτσάκι.

Η σειρά θα ξεκινήσει να γυρίζεται τον Μάιο για να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Mega.