Mega: Ποια είναι τα τρία νέα σίριαλ που ετοιμάζει;
Stay tuned

Mega: Ποια είναι τα τρία νέα σίριαλ που ετοιμάζει;

Mega: Ποια είναι τα τρία νέα σίριαλ που ετοιμάζει;

"Έξαψη" στη μυθοπλασία του καναλιού!

Μπορεί το Mega να αποφάσισε να κινηθεί λίγο πιο συντηρητικά φέτος, αποφεύγοντας μεγάλες μεταγραφές, αλλά επενδύει πολύ στη μυθοπλασία. Ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Πέτρος Μπούτος, ήταν από αυτούς που έφεραν στο κανάλι μερικές από τις σειρές που θεωρούνται πια κλασικές και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και τώρα.

Έτσι, εκτός από τις σειρές της ταινιοθήκης που προβάλλονται σε επανάληψη ετοιμάζει συνολικά τρεις νέες σειρές.

Η πρώτη έχει τον τίτλο “Έξαψη” και φέρει την υπογραφή της Τίνας Καμπίτση. Η σεναριογράφος μεγάλων επιτυχιών, όπως είναι το “Θα σε δω στο πλοίο”, “Σαράντα κύματα”, “Ονειροπαγίδα”, γράφει για το Mega μια δραματική, ερωτική σειρά που θα προβάλλεται δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Η δεύτερη σειρά, με τον προσωρινό τίτλο “Μια μέρα πάνω στη γη” φέρει την σφραγίδα της Μυρτούς Κοντοβά. Η δημιουργός των θρυλικών σειρών “Υπέροχα πλάσματα” και “Μίλα μου βρώμικα” επιστρέφει στην τηλεόραση, ύστερα από απουσία σχεδόν δέκα ετών, με μια νέα κωμωδία και πιθανότερο πρωταγωνιστή τον Μάκη Παπαδημητρίου. Κι αυτό το σίριαλ θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, όπως και η νέα αστυνομική σειρά, με τον προσωρινό τίτλο “Η απαγωγή”.

Θυμίζουμε ότι το αρχικό πλάνο του Mega ήταν να ενταχθεί στο νέο του πρόγραμμα μια καθημερινή σειρά του Γιώργου Κυρίτση. Στην πορεία όμως το σχέδιο άλλαξε και τη σεζόν 2020- 2021 θα δούμε τρία σίριαλ που θα ενισχύσουν την prime time ζώνη.