Mega: Ποιο συγκρότημα φιλοξενεί στην επόμενη εκπομπή “Στο Σπίτι”;
Stay tuned

Mega: Ποιο συγκρότημα φιλοξενεί στην επόμενη εκπομπή “Στο Σπίτι”;

Mega: Ποιο συγκρότημα φιλοξενεί στην επόμενη εκπομπή “Στο Σπίτι”;

Μαζί του μια μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού

Σήμερα στις 11 το βράδυ η Δήμητρα Γαλάνη θα είναι στο… Σπίτι του Mega. Και δεν θα είναι μόνη.

Θα έχει δίπλα της την Παυλίνα Βουλγαράκη, τον Δημήτρη Κόψη και σπέσιαλ γκεστ σταρ τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον οποίο η Δήμητρα έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής.

Το δημοφιλές μουσικό πρόγραμμα του Mega που ξεκίνησε με τον Αντώνη Ρέμο, την περίοδο της καραντίνας, έχει ακόμα τρεις εκπομπές μέχρι να κατεβάσει αυλαία για το καλοκαίρι.

Στην επόμενη εκπομπή, θα δούμε ένα δημοφιλές συγκρότημα με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του που παρόλο που έχει διαλυθεί επανενώνεται όταν υπάρχει λόγος.

Πρόκειται για τους Πυξ Λαξ που την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 11 το βράδυ θα θυμηθούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Μαζί τους θα είναι μία πολύ σπουδαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού που δεν εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση. Ο λόγος για την Ελευθερία Αρβανιτάκη που αποδέχτηκε την πρόταση των Πυξ Λαξ και θα πει μαζί τους μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της. Καλεσμένοι θα είναι επίσης ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Στέλιος Διονυσίου και η Μαρίζα Ρίζου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα “Στο σπίτι με…” έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, αφού μαζί με το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου είναι οι εκπομπές που κάνουν τα υψηλότερα νούμερα στο Mega.