Μεγάλη ανατροπή στο «Πρωινό»: Ο Άρης Καβατζίκης φεύγει, η Σάσα Σταμάτη έρχεται;
Stay tuned

Μεγάλη ανατροπή στο «Πρωινό»: Ο Άρης Καβατζίκης φεύγει, η Σάσα Σταμάτη έρχεται;

Μεγάλη ανατροπή στο «Πρωινό»: Ο Άρης Καβατζίκης φεύγει, η Σάσα Σταμάτη έρχεται;

Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης και της μετακίνησής του σε άλλο κανάλι

Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή-έκπληξη για την οποία σας είχα ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο θα γίνει! Αν και δεν έχουν πέσει ακόμα οι τελικές υπογραφές στο στρατηγείο του Mega θεωρούν σίγουρη την έλευση του Άρη Καβατζίκη.

Μετά τη δημοσίευση του χτεσινού άρθρου ο δημοσιογράφος είχε επικοινωνία με στελέχη του ΑΝΤ1 για το μέλλον της συνεργασίας τους. Όμως όσα ειπώθηκαν δεν ήταν ικανά να τον μεταπείσουν… Αυτό τουλάχιστον λένε οι πληροφοριοδότες μου από το κανάλι του Αμαρουσίου που μου είπαν ότι ήδη ότι αναζητείται νέο μέλος για την τηλεοπτική παρέα της Φαίης Σκορδά.

Μάλιστα, όπως επιμένουν οι ίδιες πηγές, έγινε κρούση στη Σάσα Σταμάτη για να είναι το τέταρτο μέλος της ομάδας της Φαίης Σκορδά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόταση στη Σάσα είχε γίνει και τον Ιούλιο, πριν δηλαδή κλείσουν για το “Πρωινό” ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά. Τότε εκείνη είχε απαντήσει αρνητικά. Τώρα, αν μια καλύτερη πρόταση την κάνει να αναθεωρήσει είναι κάτι που θα φανεί στις επόμενες μέρες…

Θυμίζουμε ότι ο Άρης Καβατζικης έχει δεχτεί πρόταση για να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Αυτός και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ως πιο έμπειροι τηλεοπτικά, θα αναλάβουν να στηρίξουν τη Δανάη Μπάρκα στο πρώτο της βήμα ως κεντρική παρουσιάστρια. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η συγκεκριμένη πρόταση είναι πιο δελεαστική για τον δημοσιογράφο.