Μεταγραφές-έκπληξη στο Dot
Stay tuned

Μεταγραφές-έκπληξη στο Dot

Μεταγραφές-έκπληξη στο Dot

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου τρέχει!

Μπορεί το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου του ΣΚΑΪ να αλλάξει αρκετά φέτος, αφού δεν θα υπάρχει ούτε το “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου, ούτε οι “Γλυκιές αλχημείες” του Στελιου Παρλιάρου, αλλά το Dot θα παραμείνει κανονικά στη θέση του!

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ετοιμάζονται για ακόμη μια χρονιά με… Dot, φιλοδοξώντας να κάνουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου πιο απολαυστικά με τους καλεσμένους που θα έχουν κάθε εβδομάδα στον καναπέ τους αλλά και πολλά χρηστικά θέματα.

Οι δύο δημοσιογράφοι ακολουθούν ουσιαστικά την ίδια συνταγή, αλλά έχουν εμπλουτίσει την εκπομπή με πολλά καινούργια πρόσωπα. Η Κάτια Ταραμπανκό που ξεχώρισε στο τελευταίο GNTM έχει συμφωνήσει να έχει στο Dot τη δική της στήλη ομορφιάς.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόσωπο που παίρνει από το Star το Dot. Ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο παίκτης που ξεχώρισε στο Master Chef 4, όχι μόνο για τις πετυχημένες συνταγές του, αλλά και για τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς του θα αναλάβει δράση στην κουζίνα.

Το Dot ανανεώνεται όμως και σε δημοσιογραφικό επίπεδο αφού την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει η έμπειρη Κλεοπάτρα Πατλάκη που βλέπαμε πέρσι στο “Μεσημέρι” του Γιώργου Λιάγκα.

Αλλαγή θα έχουμε όμως και στην ώρα μετάδοσης της εκπομπής που εκτός απροόπτου θα ξεκινάει λίγο πριν τη 1. Το Dot, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού που θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου, θα κάνει πρεμιέρα λίγο αργότερα. Η πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης της εκπομπής, που συνεχίζει στον ΣΚΑΪ για τέταρτη σεζόν, είναι το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.