Μεταγραφή-έκπληξη: Από τον ΣΚΑΪ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού
Stay tuned

Μεταγραφή-έκπληξη: Από τον ΣΚΑΪ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μεταγραφή-έκπληξη: Από τον ΣΚΑΪ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Συμπληρώνεται σιγά σιγά η ομάδα της Ναταλίας Γερμανού. Όπως έκανε γνωστό η ίδια η παρουσιάστρια με ανάρτηση της στο Instagram, εκτός από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη από το “Καλύτερα δε γίνεται” αποχώρησαν η αρχισυντάκτρια, ο σκηνοθέτης, αλλά και μέλη της συντακτικής ομάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αλλοι τους απολογισμούς τους τους κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς, εγώ τους κάνω ντάλα καλοκαίρι 😌 μ αυτήν την «αγκαλιά», το @kalyteradeginetai κλείνει 2 πολύ επιτυχημένα χρόνια με την παρέα που βλέπετε. Αισθάνομαι χαρούμενη γιατί συνεργάστηκα με την Ευριδίκη, τη Φωτεινή και τον Παναγιώτη που μου έδωσαν στη δουλειά τον καλύτερο εαυτό τους. Αισθάνομαι χαρούμενη για όλα όσα πετύχαμε μαζί και περήφανη που ανοίγουν φτερά για νέες τηλεοπτικές επιτυχίες και νέες εμπειρίες 🧡🧡 (Κώστα δεν ξεμπέρδεψες μαζί μου, εξ ου και δεν είσαι στις ευχαριστίες 😂) ΥΓ Η εκπομπή οφείλει πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε ανθρώπους που δεν είναι στη φωτό, αλλά μου είναι αδύνατον να μην τους αναφέρω : την αρχισυντάκτριά μας @marykousoula τον σκηνοθέτη μας @periklisasproulias, τον παραγωγό μας kevork sarkisian, και τους τρομερούς δημοσιογράφους @alexanderpriftis @dimitra_mougopetrou @eftichisgr @ilionana @konstantinos_mihos @marianna.georganti σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, καλοτάξιδα τα νέα σας τηλεοπτικά νερά 🙏🏼🙏🏼❣️❣️❣️❣️ #kalyteradenginetai #endofanera

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou Official (@natalia_germanou) στις

Ποια είναι όμως τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στην εκπομπή της Ναταλίας;

Στον απέναντι καναπέ από τη Ναταλία, όπως σας είχα ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο, θα κάθεται ο Κώστας Τσουρος, η Εβελίνα Νικολιζα και η αρχισυντάκτρια του ΟΚ! Ναταλία Αργυράκη.

Τις ζωντανές συνδέσεις της εκπομπής, αλλά και μια στήλη έκπληξη, όπως πρώτο είχε γράψει το Ζnews, θα αναλάβει η έμπειρη και… κούκλα δημοσιογράφος Ράνια Αλευρά που ήταν στο πλευρό του Σπύρου Χαριτάτου στο Open.

Με την εκπομπή της Ναταλίας θα συνεργαστεί όμως και άλλο ένα αγαπημένο πρόσωπο που βλέπαμε επί σειρά ετών στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τη Σοφία Τσίπα που συνεργάστηκε για δέκα χρόνια με τον ΣΚΑΪ και ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής “Ο κόσμος ανάποδα”. Η Σοφία φρόντιζε μέσα από την εκπομπή της να μας πηγαίνει από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη και να μας μεταφέρει εικόνες και ιστορίες από μέρη που δεν είχαμε ποτέ επισκεφθεί. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και τώρα αφού θα αναλάβει το ταξιδιωτικό κομμάτι του “Καλύτερα δε γίνεται” και θα μας ξεναγήσει σε μέρη και γωνιές της Ελλάδας που δεν έχουμε την ευκαιρία να δούμε συχνά.

Αυτό που δεν έχει κλείσει ακόμα είναι το τέταρτο μέλος του πάνελ. Όλα δείχνουν ότι στη συγκεκριμένη καρέκλα καθίσει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που είναι παλιός γνώριμος της Ναταλίας, από την εποχή του “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”.

Ο Παναγιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κάνει ραντεβού με τη διοίκηση του Alpha την επόμενη εβδομάδα κι εκεί θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Δυστυχώς, το δεύτερο κύμα της πανδημίας, καθυστερεί ακόμα και τα ραντεβού με τους νέους συνεργάτες, αφού δεν μπορεί κανένας να μπει στο κτίριο του Alpha αν προηγουμένως δεν κάνει τεστ Covid.

Το “Καλύτερα δε γίνεται” αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.