Μιμή Ντενίση: Η επιστροφή στην τηλεόραση! Ποια εκπομπή της έχει προταθεί να παρουσιάσει;
Stay tuned

Μιμή Ντενίση: Η επιστροφή στην τηλεόραση! Ποια εκπομπή της έχει προταθεί να παρουσιάσει;

Μιμή Ντενίση: Η επιστροφή στην τηλεόραση! Ποια εκπομπή της έχει προταθεί να παρουσιάσει;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την ηθοποιό

Οι κάπως μεγαλύτεροι θα θυμούνται την εκπομπή «Απεριτίφ» που παρουσίαζε η Μιμή Ντενίση στο Mega.

Αναφερόμαστε στο 1990, τότε που το μεγάλο κανάλι ξεκίνησε να εκπέμπει…

Το«Απεριτίφ»  ήταν το πρώτο «πρωιναδικο» της ιδιωτικής τηλεόρασης, πριν ακόμα η Ρούλα Κορομηλά πάρει μεταγραφή από την ΕΡΤ για να παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 τον «Πρωινό καφέ».

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια, έχοντας ήδη στο βιογραφικό της την παρουσίαση στο talent show της κρατικής τηλεόρασης, «Αφετηρίες», ήταν το πρόσωπο που αναζητούσε το Mega για να αναλάβει ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με συνεντεύξεις.

Από τότε πέρασαν τριάντα και πλέον χρόνο, όπου η Μιμή επικεντρώθηκε κυρίως στο θέατρο.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα στο ρόλο παρουσιάστριας.

Η πρόταση που της έγινε

Σύμφωνα με πληροφορίες της έχει προταθεί μια σειρά 24 εκπομπών όπου θα φιλοξενεί σπουδαίους Έλληνες που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό.

Δεν αναφερόμαστε μόνο σε ανθρώπους τους τέχνης, αλλά για επιχειρηματίες, για επιστήμονες, για λογοτέχνες, για αθλητές που έχουν μια ενδιαφέρουσα διαδρομή.

Η εκπομπή έχει τον προσωρινό τίτλο «Έλληνες και Φιλέλληνες» και είναι ανάμεσα σε αυτές που περιμένουν έγκριση για να ξεκινήσουν.

Η ΕΡΤ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι θέλει να εντάξει στο πρόγραμμα της ενδιαφέρουσες παραγωγές και σίγουρα η εκπομπή είναι μια από αυτές.

Μιμή Ντενίση: «Δεν ξέρω εάν θα έμπαινα ενεργά στην πολιτική. Δεν είμαι της ίντριγκας και του παρασκηνίου και δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα»