Μίμη Ντενίση: Συνεργασία-έκπληξη με τον Λεωνίδα Κακούρη
Stay tuned

Μίμη Ντενίση: Συνεργασία-έκπληξη με τον Λεωνίδα Κακούρη

Μίμη Ντενίση: Συνεργασία-έκπληξη με τον Λεωνίδα Κακούρη

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει τις λεπτομέρειες για το Znews

Μπορεί εξαιτίας του Covid 19 τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» να αναβλήθηκαν για ένα χρόνο, αλλά τώρα γίνονται οι τελευταίες συζητήσεις για να ξεκινήσουν!

Όπως είναι γνωστό, η Μιμή Ντενίση θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την τεράστια θεατρική επιτυχία «Σμύρνη μου αγαπημένη». Πρόκειται για μία παράσταση που ήταν sold out για τρία ολόκληρα χρόνια και έδωσε το έναυσμα στη δημιουργό να φτιάξει και το σίκουελ που είχε την ίδια ανταπόκριση.

Η Μιμή έχει ετοιμάσει εδώ και χρόνια το σενάριο της ταινίας και μάλιστα έχει έρθει σε επαφή με μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ, όπως είναι η Ολύμπια Δουκάκις και η Βανέσα Ρεντγκρέιβ, προκειμένου να να κάνουν γκεστ εμφάνιση.

Εκτός αυτών, έχει συμφωνήσει από πέρυσι με τον Μπουράκ Χακί προκειμένου να υποδυθεί τον Τούρκου που ήταν ερωτευμένος μαζί της, ρόλο που στη θεατρική παράσταση ερμήνευε ο Τάσος Νούσιας.

Στην ταινία θα παίξει ακόμα ένας σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός που έχουμε χρόνια να δούμε στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για τον Γιάννη Βογιατζή που αγαπήσαμε μέσα από τα θρυλικά μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, ο οποίος θα ερμηνεύσει τον πατέρα της πρωταγωνίστριας, τον οποίο στην παράσταση έπαιζε ο Κώστας Βουτσάς.

Ακόμα ένα πρόσωπο που έχει κλείσει για να συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη παραγωγή είναι η Ταμίλα Κουλίεβα η οποία θα ερμηνεύει μία Αρμένισα.

Ποιος όμως θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της Μιμής Ντενίση; Οι πληροφοριοδότες μου μου λένε ότι έχει γίνει πρόταση στον Λεωνίδα Κακούρη προκειμένου να υποδυθεί τον άντρα της Φιλιώς, ρόλο που στην παράσταση έπαιζε ο Τάσος Χαλκιάς. Πρόκειται για έναν ρόλο ολότελα διαφορετικό από τον Δούκα Σεβαστό που ερμηνεύει τώρα ο Λεωνίδας Κακούρης στις «Άγριες Μέλισσες» και σίγουρα αυτό είναι ένα τεράστιο δέλεαρ για τον ηθοποιό.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και θα κρατήσουν όλο το καλοκαίρι. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης. Πρόκειται για μία πραγματική υπερπαραγωγή με εκατοντάδες κομπάρσους και απαιτητικά γυρίσματα. Αρκεί να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες της ταινίας θα κατασκευαστεί ένα ολόκληρο λιμάνι το οποίο θα καταστραφεί στην τελευταία σκηνή.