Μίνως Θεοχάρης: Αποχώρησε από την εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη
Stay tuned

Μίνως Θεοχάρης: Αποχώρησε από την εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη

Μίνως Θεοχάρης: Αποχώρησε από την εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει το ρεπορτάζ

Εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε ότι η ΕΡΤ θα έκανε ένα άνοιγμα στη ψυχαγωγία εντάσσοντας στο καθημερινό της πρόγραμμα μία ζωντανή εκπομπή που θα προβαλλόταν 4 με 6 το απόγευμα.

Μάλιστα, για την παρουσίαση έγινε σειρά δοκιμαστικών, στα οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Αντιγόνη Ψυχράμη, η Τζένη Μπότση και τελικά η διοίκηση της ΕΡΤ κατέληξε στο δίδυμο Κοντογεώργη – Θεοχάρη.

Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίζονται από την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην κωμική σειρά του Mega “Κάτω παρτάλι” κάνουν παρέα χρόνια τώρα και είναι πολύ φίλοι. Πολύ δικαιολογημένα λοιπόν οι άνθρωποι της ΕΡΤ σκέφτηκαν ότι τη χημεία που έχουν στην προσωπική τους ζωή θα μπορούσαν να τη μεταφέρουν και στο γυαλί.

Η εκπομπή επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Μαρτίου. Ωστόσο, η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδια των υπεύθυνων που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μασίφ ενημερωτικό πρόγραμμα που θα ξεκινούσε από νωρίς το πρωί και θα συνέχιζε μέχρι αργά το βράδυ.

Τώρα όμως που επιστρέφουμε σιγά- σιγά στην κανονικότητα, η εκπομπή θα ξεκινήσει. Στόχος της ΕΡΤ είναι να δώσει κάποια δείγματα γραφής τον Ιούνιο, να σταματήσει τον Ιούλιο και να συνεχίσει από τον Σεπτέμβριο.

Στην εκπομπή όμως, όπως μαθαίνουμε, δεν θα συμμετέχει τελικά ο Μίνως Θεοχάρης. Ο ηθοποιός δεν τα βρήκε με την παραγωγή και έτσι η Νάντια Κοντογεώργη θα παρουσιάζει την εκπομπή μόνη της. Αυτό τουλάχιστον είναι το σχέδιο για την ώρα, καθώς στόχος των υπεύθυνων είναι να δουν πως θα ρολάρει η εκπομπή και από Σεπτέμβριο θα δουν εκ νέου αν η Νάντια θα χρειαστεί να έχει δίπλα της κάποιον συμπαρουσιαστή.

Η εκπομπή θα καταγράφει την καλλιτεχνική επικαιρότητα, αλλά θα περιλαμβάνει και πολλά χρηστικά θέματα, με καλεσμένους στο στούντιο ειδικούς που θα μας δίνουν διάφορα tips για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.