Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου: Επιστρέφουν με νέα σειρά μετά τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα»
Stay tuned

Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου: Επιστρέφουν με νέα σειρά μετά τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα»

Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου: Επιστρέφουν με νέα σειρά μετά τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα»

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου

Μπορεί να είχαν πάνω από είκοσι χρόνια να κάνουν κάτι στην τηλεόραση, αλλά μετά τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» οι προτάσεις πέφτουν βροχή! Ο λόγος ασφαλώς για τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου που είναι υπεύθυνοι για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Οι δύο σεναριογράφοι δέχονταν επί σειρά ετών προτάσεις για να γράψουν ένα σίριαλ, αλλά ήταν αρνητικοί.

Για την ακρίβεια, μετά τις «Τρεις χάριτες» και το «Δις εξαμαρτείν» το μόνο που είχαν κάνει ήταν το Safe sex όπου εκεί ουσιαστικά είχαν την επιμέλεια των 26 αυτοτελών επεισοδίων που βγήκαν στον αέρα.

Πριν από δύο χρόνια άρχισαν να επεξεργάζονται πολύ σοβαρά την ιδέα να κάνουν κάτι για τη μικρή οθόνη. Η πρώτη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ήταν οι «Μοδίστρες», ένα σίριαλ που γράφτηκε ουσιαστικά στην πρώτη καραντίνα.

Τελικά αυτή η ιδέα δεν «περπάτησε» και ήρθε μία νέα ιδέα να διασκευαστεί για την τηλεόραση η μεγάλη τους θεατρική επιτυχία «Συμπέθερουι απ’ τα Τίρανα». Το σίριαλ έκλεισε στο Mega και κάθε Παρασκευή που προβάλλεται χτυπάει εικοσιπεντάρια.

Μετά τους «Συμπέθερους» που η προβολή τους θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν – τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί- το συγγραφικό δίδυμο θα κάνει ένα καινούριο σίριαλ. Πρόκειται, όπως μαθαίνω, για μία νέα κωμωδία που δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες θεατρικές επιτυχίες τους.

Είναι ένα καινούριο έργο που γράφεται τώρα με πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες. Αυτά είναι και τα μόνα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, καθώς οι δύο σεναριογράφοι θα ξεκινήσουν την αναζήτηση του κάστινγκ μετά το τέλος των «Συμπέθερων».

Εννοείται ότι υπάρχουν ήδη πολλοί «μνηστήρες» που θα ήθελαν στο δυναμικό τους το συγγραφικό δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών, αλλά προτεραιότητά τους είναι το Mega.