Μόλις υπέγραψε! Επιστρέφει στον Alpha ο….
Stay tuned

Μόλις υπέγραψε! Επιστρέφει στον Alpha ο….

Μόλις υπέγραψε! Επιστρέφει στον Alpha ο….

Το ρεπορταζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Εδώ και καιρό ακούγαμε ότι ο Alpha σκέφτεται να επαναφέρει το ριάλιτι “Εφιάλτης στην κουζίνα”. Δεν είναι όμως φήμες.

Πριν από μερικές μέρες ο Έκτορας Μποτρίνι έδωσε τα χέρια με τον σταθμό και μάλιστα η συμφωνία τους επικυρώθηκε και γραπτώς. Ο Alpha έχει αποφασίσει φέτος να κάνει ένα άνοιγμα στα ριάλιτι, φροντίζοντας όμως παράλληλα να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του και σίριαλ.

Βέβαια, παρόλο που η αρχική σκέψη ήταν εκτός από το “Έλα στη θέση μου’ και το “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” που συνεχίζουν να γυριστούν τρεις ακόμα νέες σειρές, τελικά θα γίνει μόνο μία. Πρόκειται για μία σειρά που υπογράφει ο σεναριογράφος του “Έρωτας μετά” με τη Φιλαρέτη Κομνηνού, τη Μαίρη Μηνά, τη Νάντια Μπουλέ, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τον Πάνο Βλάχο και τον Γιώργο Λεβεντογιάννη..

Αντιθέτως, η δραματική σειρά που είχε προτείνει ο Κώστας Βαζάκας και η κωμωδία που επρόκειτο να γυρίσει ο Αντώνης Αγγελόπουλος μεταφέρονται για την επόμενη σεζόν.

Στο νέο πρόγραμμα λοιπόν του Alpha θα υπάρχει το Bachelor που θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ μία φορά θα μεταδίδεται ο “Εφιάλτης στην κουζίνα” με τον Έκτορα Μποτρίνι.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός σεφ ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Alpha το 2009 με τον “Εφιάλτη” και το 2011 έκανε το “Botrini’s Project”, όπου εκπαίδευε μαθητευόμενους σεφ. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1 και τώρα επιστρέφει στο κανάλι από το οποίο άρχισε την τηλεοπτική του καριέρα. Welcome back!