Ναταλία Γερμανού – Ιωάννα Μαλέσκου: «Μάχη» διεκδίκησης των ίδιων προσώπων για τις εκπομπές τους
Stay tuned

Ναταλία Γερμανού – Ιωάννα Μαλέσκου: «Μάχη» διεκδίκησης των ίδιων προσώπων για τις εκπομπές τους

Ναταλία Γερμανού – Ιωάννα Μαλέσκου: «Μάχη» διεκδίκησης των ίδιων προσώπων για τις εκπομπές τους

Ποια είναι αυτά;

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τη στελέχωση των εκπομπών τους τόσο η Ναταλία Γερμανού στον Alpha, όσο και η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Και όπως φαίνεται διεκδικούν τα ίδια πρόσωπα.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της έριξε τις “μπηχτές” της στον ΣΚΑΪ γιατί διεκδικούσε τέσσερις συνεργάτες της, τον δημοσιογράφο Βασίλη Γρηγορόπουλο, τη Δήμητρα Παλουδη, που ήταν βοηθός αρχισυντάκτη στο Happy day, τον Κώστα Φραγκολια και τον Χάρη Χριστόπουλο. Τελικά οι δύο πρώτοι έκλεισαν με την εκπομπή της Μαλέσκου και οι δύο τελευταίοι παρέμειναν στο Happy day.

Από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Ιωάννα Μαλέσκου διεκδίκησε τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Και παρόλο που δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές, ο Παναγιώτης φέρεται να ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον Alpha και να οδεύει κατά Φάληρο μεριά.

Στη θέση του είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τον οποίο η Ναταλία είχε προτείνει και πέρσι στη διοίκηση του σταθμού, ενώ εκκρεμεί ακόμα η αντικαταστάτρια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που ανακοίνωσε και μέσα από τα social media την αποχώρηση της. Για τη θέση αυτή υποψήφια είναι η Εβελίνα Νικολιζα, η οποία όμως έχει κάνει δοκιμαστικό και για την εκπομπή της Μαλεσκου.

Πάντως, όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, στην εκπομπή της Μαλέσκου θα είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Μάνος Μαγιάτης και αναζητείται ακόμα μια γυναίκα. Στο “Καλύτερα δε γίνεται” θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κώστας Τσουρός, επιστρέφει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η παρέα θα συμπληρωθεί με δύο γυναίκες, με πιθανότερη την Εβελίνα.

Όσο για την αρχισυνταξία αυτή θα την αναλάβει ο Βασίλης Δρυμούσης, με τον οποίο η Ναταλία είχε συνεργαστεί στο Epsilon.