O Alpha ετοιμάζει τις δικές του “Μέλισσες” και δίνει στην Μπουλέ τον ρόλο της… Δρόσως!
Stay tuned

O Alpha ετοιμάζει τις δικές του “Μέλισσες” και δίνει στην Μπουλέ τον ρόλο της… Δρόσως!

O Alpha ετοιμάζει τις δικές του “Μέλισσες” και δίνει στην Μπουλέ τον ρόλο της… Δρόσως!

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες μέλισσες” είναι λογικό και τα υπόλοιπα κανάλια να θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους σειρές εποχές, αλλά και σίριαλ με ίντριγκες και δολοπλοκίες.

Μια από αυτές είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Alpha σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου. Στο συγκεκριμένο σίριαλ θα δούμε, ύστερα από πολλά χρόνια, τη Φιλαρέτη Κομνηνού που υποδύεται μία πολύ εύπορη γυναίκα – κάτι δηλαδή σαν τον Δούκα Σεβαστό.

Ανάμεσα στα κοινά που έχει με το Δούκα είναι ότι αγαπάει πολύ τα άλογα και έχει τέσσερα παιδιά. Τους τέσσερις γιους της Φιλαρέτης υποδύονται ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Πάνος Βλάχος, που παίζει για πρώτη φορά σε ελληνικό σίριαλ μετά την επιστροφή του από την Αμερική και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Οι δημιουργοί της σειράς αποφάσισαν να εμπιστευθούν έναν από τους βασικούς γυναικείους ρόλους στη Μαίρη Μηνά, που όπως και η Μαρία Κίτσου είναι περισσότερο γνωστή από τη θεατρική της θητεία.

Έναν από τους πρωταγωνιστικούς γυναικείους ρόλους θα ερμηνεύσει και η Νάντια Μπουλέ που δοκιμάζεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση ως ηθοποιός.

Μπορεί να είχε κάνει μία γκεστ εμφάνιση στην “Εθνική Ελλάδος” του Γιώργου Καπουτζίδη, υποδυόμενη μία bitch δημοσιογράφο που έβγαλε στη φόρα το μυστικό της Κατερίνας Παπουτσάκη, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί στο θέατρο, παίζοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μεγάλα μιούζικαλ.

Η Νάντια Μπουλέ λοιπόν, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος του καναλιού, έρχεται για να παίξει την πιο “άτακτη” από τις υπόλοιπες ηρωίδες. Αν λοιπόν στις “Άγριες μέλισσες” η Δρόσω αποδείχθηκε η πιο “πεταχτούλα’ από τις τρεις αδελφές Σταμίρη, γιατί έμεινε έγκυος από τον γαμπρό της, στο νέο σίριαλ του Alpha η Νάντια Μπουλέ θα έχει δεσμό με δύο αδέλφια και συγκεκριμένα με τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Ιωάννη Παπαζήση.

Και ενώ η Δρόσω τα έκανε όλα από… έρωτα, η ηρωίδα που θα ενσαρκώσει η Μπουλέ θα τα κάνει γιατί διψάει για χρήματα και εξουσία σαν τη Μυρσίνη Σεβαστού!

Ανυπομονούμε…