Ο Καπουτζίδης είναι μόνο η αρχή: Νέα σειρά-έκπληξη στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1
Stay tuned

Ο Καπουτζίδης είναι μόνο η αρχή: Νέα σειρά-έκπληξη στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1

Ο Καπουτζίδης είναι μόνο η αρχή: Νέα σειρά-έκπληξη στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1

O Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για λογαριασμό του Znews

Ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που επένδυσε στη μυθοπλασία, ακόμα και την περίοδο της κρίσης που τα σίριαλ ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια είχε παγιωθεί ότι στη ζώνη 21.00 με 22.00 υπήρχε πάντα μία οικογενειακή κωμωδία και τη σεζόν που ολοκληρώνεται ο ΑΝΤ1 λάνσαρε τρεις νέες σειρές, το «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο, τη «Φαμίλια» με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και το «Καφέ της Χαράς» με τον Χάρη Ρώμα και τη Ρένια Λουιζίδου.

Για την επόμενη χρονιά το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να περιορίσει τα σίριαλ σε δύο, από πέντε που είχε πέρσι. Έτσι, μετά το τέλος των τριών προαναφερόμενων σειρών δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο σίριαλ να τα αντικαταστήσει, αλλά ριάλιτι και πιο συγκεκριμένα «Η μάχη των σεφ» που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, στη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1, που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, θα δούμε αρκετές νέες ελληνικές σειρές. Από εκεί, όπως σας ενημέρωσα σε προηγούμενο άρθρο, θα προβληθεί το νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», που θα ολοκληρωθεί σε δέκα επεισόδια.

Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Για  τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1 προορίζεται και άλλη μία ενδιαφέρουσα μίνι σειρά. Πρόκειται για τη μεταφορά στην τηλεόραση της παράστασης «Ρένα» που είχε ανεβάσει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά η Υρώ Μανέ. Είναι η ιστορία μιας πόρνης που με μαεστρία υποδύθηκε η σπουδαία ηθοποιός αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Αυτή η ιστορία λοιπόν, αν όλα πάνε καλά, θα μεταφερθεί και στη μικρή οθόνη σε μία μίνι σειρά δέκα επεισοδίων με πρωταγωνίστρια, όπως στο θεατρικό, την Υρώ Μανέ.

Σίγουρα ο τηλεοπτικός χειμώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.