Ο κορονοϊός φέρνει νέες ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο
Stay tuned

Ο κορονοϊός φέρνει νέες ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο

Ο κορονοϊός φέρνει νέες ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλο το ρεπορτάζ

Δεν έχουν τέλος οι ανακατατάξεις που συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο το τελευταίο διάστημα.

Διότι δεν είναι μόνο οι εκπομπές και τα σίριαλ που έχουν παγώσει για το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι και τα projects που μετατίθενται για την επόμενη σεζόν.

Έτσι, ενώ μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το Big Brother αναβάλλεται και ότι το σχέδιο του σταθμού είναι να ξεκινήσει τον Μάιο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΣΚΑΪ σκέφτονται πολύ σοβαρά να μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο.

Και δικαιολογημένα διότι αν υποθέσουμε ότι ξεπεραστεί το ζήτημα της ασφάλειας εργαζομένων και παικτών, παίρνοντας δρακόντεια μέτρα προστασίας, τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης που απαγορεύει τις συναθροίσεις έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία του παιχνιδιού.

Αλλά και με οικονομικούς όρους να το δει κανείς, θα ήταν παρακινδυνευμένο να ξεκινήσει μία παραγωγή τον Μάιο και να παίζεται το καλοκαίρι που η διαφημιστική δαπάνη είναι μικρή και αναμένεται να συρρικνωθεί ακόμη πιο πολύ.

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει όμως και για ακόμη μία εκπομπή της οποίας η πρεμιέρα αναβλήθηκε.

Ο λόγος για το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” με την Αντελίνα Βαρθακούρη. Παρόλο που έχουν γυριστεί αρκετά επεισόδια, ο σταθμός σκέφτεται ότι θα ήταν άστοχο να βγει στον αέρα μία εκπομπή, με μία παρουσιάστρια που κυκλοφορεί στους δρόμους που παρακινεί τον κόσμο να ανοίξει το σπίτι του.

Πόσο μάλλον όταν στα πρώτα γυρίσματα που έγιναν εβδομάδες πριν δεν έχουν τηρηθεί οι κανόνες ασφάλειας, γιατί κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που συνέβη. Οπότε μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ούτε αυτή η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και όλα δείχνουν ότι και αυτή πάει για… Σεπτέμβρη.