Ο θεατρικός χειμώνας δεν θα είναι αυτός που περιμέναμε!
Stay tuned

Ο θεατρικός χειμώνας δεν θα είναι αυτός που περιμέναμε!

Ο θεατρικός χειμώνας δεν θα είναι αυτός που περιμέναμε!

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το ποιες παραστάσεις τελικά δεν θα ανέβουν

Πολύ διαφορετικός θα είναι ο θεατρικός χειμώνας. Μπορεί τον Μάρτιο να είχαν ανακοινωθεί παραστάσεις- κανονικές υπερπαραγωγές, αλλά πολύ λίγες από αυτές θα δούμε τελικά το φθινόπωρο.

Από τον Φεβρουάριο γνωρίζαμε ότι ο Γρηγόρης Βαλτινός θα παρουσίαζε στο θέατρο Ακροπόλ τον “Βιολιστή στη στέγη”.  Μάλιστα, λίγο μετά το Πάσχα ολοκληρώθηκε το καστ και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έπαιζαν η Ευαγγελία Μουμούρη. η Χριστίνα Τσάφου, η Μαρία Χάνου και η Δανάη Μιχαλάκη.

Τελικά η παράσταση αυτή δεν θα ανέβει και στη θέση της αναζητείται ένα πιο low budget μιούζικαλ, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγει μία παραγωγή με τόσα πολλά άτομα, όταν στο θέατρο θα χρησιμοποιείται μόνο το 40 % των θέσεων.

Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν και για το αν θα γίνει τελικά το “Μπαμπάδες με ρούμι” που επρόκειτο να παιχτεί στο θέατρο Αλίκη. Παρόλο που η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Μαρία Λεκάκη και ο Μελέτης Ηλίας είχαν συμφωνήσει να παίξουν στη μεγάλη επιτυχία των Μιχάλη Ρέππα- Θανάση Παπαθανασίου, οι συζητήσεις έχουν παγώσει.

Το ίδιο ισχύει και με τις επαφές που είχε το συγγραφικό δίδυμο με την Κάτια Δανδουλάκη. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια ήθελε το φθινόπωρο να ανεβάσει στο θέατρο “Κάτια Δανδουλάκη” μία παράσταση που θα έφερε την υπογραφή των Ρέππα – Παπαθανασίου.  Ούτε όμως από εκεί υπάρχουν νεότερα.

Αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος που ήθελε να ανεβάσει τον “Κύκλο των χαμένων ποιητών” θα ΄παίξει για ακόμη μία χρονιά το sold out “Δείπνο ηλιθίων”, αποφεύγοντας να ρισκάρει με μία καινούργια παραγωγή.