Open: 5 νέες εκπομπές ετοιμάζονται για πρεμιέρα
Stay tuned

Open: 5 νέες εκπομπές ετοιμάζονται για πρεμιέρα

Open: 5 νέες εκπομπές ετοιμάζονται για πρεμιέρα

O Γιάννης Πουλόπουλος έχει το ρεπορτάζ για τον “αέρα ανανέωσης που πνέει στο κανάλι”

Αέρας ανανέωσης πνέει στο Open, αφού πέντε νέες εκπομπές θα βγουν στον αέρα από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο.

Την αρχή θα κάνουν στις 14 Μαρτίου ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Κάβουρα με το Just the 2 of us. Το αγαπημένο παιχνίδι που γνωρίσαμε όταν προβαλλόταν στο Mega επιστρέφει και 14 ζευγάρια έχουν ξεκινήσει ήδη πρόβες για να μας εντυπωσιάσουν με τις φωνητικές τους δυνατότητες.

Στις 16 Μαρτίου επιστρέφουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες οι Καραμεροχαριτάτοι. Οι δύο δημοσιογράφοι που γνωρίσαμε ως ντουέτο όταν και οι δύο ήταν στον ΑΝΤ1, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους. Ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος θα παρουσιάζουν μία καθημερινή απογευματινή ενημερωτική εκπομπή που θα δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μάλιστα, το deal έκλεισε τη Δευτέρα το απόγευμα και η είδηση εντυπωσίασε ακόμα και τους εργαζόμενους στο κανάλι, που δεν είχαν δει καν τους δημοσιογράφους στους διαδρόμους.

Τον Απρίλιο αναμένεται να ξεκινήσει το My Greece με τη Δέσποινα Βανδή, με την τραγουδίστρια να οργώνει όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τις ομορφιές, αλλά και τις γεύσεις του τόπου μας.

Πυρετωδώς ετοιμάζεται και το Πάμε πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, προκειμένου να ξεκινήσει μετά το Πάσχα. Οι συνεργάτες της εκπομπής έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται, καθώς είναι μία εκπομπή που απαιτεί αρκετές εβδομάδες προεργασίας.

Για τον Μάιο προγραμματίζεται και το Power Couple, το νέο παιχνίδι που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου. Πρόκειται για ένα ριάλιτι σχέσεων, που ξεκίνησε από το Ισραήλ, με επώνυμα και μη ζευγάρια που μένουν κάτω από την ίδια στέγη και θα αποδεικνύουν πόσο εμπιστεύονται και πόσο ταιριάζουν ο ένας με τον άλλον.