Παύλος Χαϊκάλης: Το νέο επαγγελματικό του βήμα και η τριπλή ατυχία
Stay tuned

Παύλος Χαϊκάλης: Το νέο επαγγελματικό του βήμα και η τριπλή ατυχία

Παύλος Χαϊκάλης: Το νέο επαγγελματικό του βήμα και η τριπλή ατυχία

Τι του συνέβη... θεατρικά;

Αυτό το καλοκαίρι είναι γεμάτο ανατροπές για τον Παύλο Χαϊκάλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν από τους πρώτους που είχαν κλείσει για να παίξουν στην επιθεώρηση που ετοίμαζε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο θέατρο Άλσος.

Αλλά όταν ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση ότι θα τα θέατρα θα ανοίξουν στις 15 Ιουλίου με το 40% των θεατών, ο παραγωγός αποφάσισε να μην προχωρήσει, αφού με αυτά τα δεδομένα μία υπερπαραγωγή δεν θα μπορούσε να βγει οικονομικά.

Στη συνέχεια, έδωσε τα χέρια με τον Πέτρο Φιλιππίδη, προκειμένου να κρατήσει έναν από τους τέσσερις ρόλους στο “Δάφνες και Πικροδάφνες” που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Το προηγούμενο Σάββατο ο ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση και τη θέση του πήρε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Τη Δευτέρα έγινε γνωστή η είδηση ο Παύλος Χαϊκάλης δέχτηκε νέα πρόταση, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Ένα μωρό για τρεις” που σκηνοθετεί η Θέμις Μαρσέλου. Το συγκεκριμένο έργο έχει γίνει και ταινία με τον ίδιο τίτλο και καταγράφει τη ζωή τριών αμετανόητων εργένηδων που βρίσκουν στην πόρτα τους ένα μωρό. Για τους υπόλοιπους ρόλους έχουν κλείσει ο Κώστας Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρακόπουλος και η Φωτεινή Αθερίδου.

Αυτό που ξέραμε για την συγκεκριμένη παράσταση είναι ότι επρόκειτο να ανέβει στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη. Ωστόσο, η συμφωνία δεν προχώρησε κι ενώ αυτή την εβδομάδα αναμενόταν να ολοκληρωθεί το κάστινγκ και να ξεκινήσουν οι πρόβες, θέατρο δεν υπάρχει. Ο παραγωγός είναι σε διαπραγματεύσεις με νέα αίθουσα, αφού όλα είναι έτοιμα. Μέχρι όμως να ολοκληρωθεί η συμφωνία όλοι οι συντελεστές είναι ακόμα σε αναμονή.

Ας ελπίσουμε να ξεπεραστεί κι αυτή η ατυχία, γιατί το έργο είναι πραγματικά υπέροχο και αποτελεί μία πολύ ωραία πρόταση για όσους μείνουν το καλοκαίρι στην Αθήνα.