“Πέτα τη φριτέζα”: Ερωτηματικά για τη συνέχεια της σειράς
Stay tuned

“Πέτα τη φριτέζα”: Ερωτηματικά για τη συνέχεια της σειράς

“Πέτα τη φριτέζα”: Ερωτηματικά για τη συνέχεια της σειράς

Ποιοι είναι οι ενδοιασμοί των σεναριογράφων;

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να είχε δώσει το πράσινο φως για να συνεχιστεί το “Πέτα τη φριτέζα”, αλλά υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με το αν τελικά η σειρά θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν.

Κι αυτό γιατί οι σεναριογράφοι του σίριαλ εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους, σχετικά με το αν και πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η ιστορία. Διότι μπορεί οι ατάκες του σίριαλ να είναι ξεκαρδιστικές και να ενισχύεται το κείμενο από την ερμηνεία των ηθοποιών, αλλά τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί στους ήρωες;

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί πέρσι με το “Σόι”. Παρόλο που ο Alpha είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεχιστεί το σίριαλ που ακόμα και στην επανάληψη χτυπούσε τριαντάρια, οι σεναριογράφοι εξέφρασαν τον ενδοιασμό τους για το αν θα κούραζε η ιστορία. Όταν ένα σίριαλ παίζεται επί σειρά ετών είναι δύσκολο να υπάρχουν συνέχεια ιστορίες που θα ενδιαφέρουν το κοινό και να μην εμφανίσει σημάδια κόπωσης.

Αντίστοιχοι είναι και οι ενδοιασμοί που έχουν τώρα οι σεναριογράφοι του “Πέτα τη φριτέζα”. Ακόμα και αν η αρχική σκέψη ήταν το σίριαλ να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν και μάλιστα να επιστρέψει και η Τζένη Μπότση, που υποδυόταν τη Φάλον, η οποία αποχώρησε πέρσι γιατί ήταν έγκυος, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμα παρθεί.

Από τον ΑΝΤ1 προς το παρόν έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επανεκκίνηση των γυρισμάτων που ξεκινούν τη Δευτέρα και έχουν δώσει ένα περιθώριο χρόνου μέχρι το τέλος του μήνα για να αποφασίσουν τι θα γίνει τελικά με το “Πέτα τη φριτέζα”.