“Πέτα τη Φριτέζα”…τέλος! Τι σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για Μπέζο, Μουρατίδη;
Stay tuned

“Πέτα τη Φριτέζα”…τέλος! Τι σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για Μπέζο, Μουρατίδη;

“Πέτα τη Φριτέζα”…τέλος! Τι σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για Μπέζο, Μουρατίδη;

Τι ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου;

Αυτό που γνωρίζαμε για το “Πέτα τη φριτέζα” μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες είναι ότι η σειρά θα συνέχιζε κανονικά για τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν στον τρίτο κύκλο να επιστρέφει και η Τζένη Μπότση που υποδυόταν τη Φάλον, η οποία αποχώρησε πέρσι λόγω εγκυμοσύνης.

Τελικά ο σταθμός δεν έδωσε το πράσινο φως στο σίριαλ με τον Γιάννη Μπέζο και τον Φάνη Μουρατίδη. Η απόφαση πάρθηκε για δύο λόγους: Διότι αφενός οι σεναριογράφοι θεώρησαν ότι θα κούραζε η ιστορία αν συνεχιζόταν για τρίτη χρονιά και αφετέρου γιατί όταν το σίριαλ επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μετά τον κορονοϊό, δεν είχε την ίδια δυναμική.

Ο ΑΝΤ1 δεν σκοπεύει όμως να αφήσει να πάρει άλλος τους πρωταγωνιστές της σειράς. Για τον Φάνη Μουρατίδη σχεδιάζει να συμπρωταγωνιστήσει στη σειρά “La Famiglia” με την Ελένη Ράντου. Πρόκειται για μία κωμική σειρά, που βασίζεται σε ισραηλινό format, το οποίο καταγράφει τη ζωή ενός ζευγαριού που πηγαίνει σε σύμβουλο για να σώσει τον γάμο του. Αν τελικά οι δύο ηθοποιοί πουν το “ναι” τότε θα τους δούμε ξανά μαζί, μετά την ταινία “Πεθαίνω για σένα”.

Εκτός από αυτή τη σειρά που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, θα υπάρχει ακόμα μία. Είναι κι αυτή κωμική και την γράφει ο Μάκης Πιτταράς, ένας εκ των δύο σεναριογράφων της “Φριτέζας”. Εκεί ο ΑΝΤ1 θέλει πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Ωστόσο, επειδή η απόφαση για την διακοπή του “Πέτα τη φριτέζα” πάρθηκε πριν από λίγες μέρες, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διαδικασία του κάστινγκ για τους υπόλοιπους ρόλους.

Το “Πέτα τη φριτέζα” θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα και στο τελευταίο επεισόδιο θα κάνει γκεστ εμφάνιση η Τζένη Μπότση.