Ποιος θα παρουσιάσει το πρωινό του Star; Πότε θα βγει η ανακοίνωση του καναλιού;
Stay tuned

Ποιος θα παρουσιάσει το πρωινό του Star; Πότε θα βγει η ανακοίνωση του καναλιού;

Ποιος θα παρουσιάσει το πρωινό του Star; Πότε θα βγει η ανακοίνωση του καναλιού;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το παρασκήνιο μιας επιλογής

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για το ποιος θα παρουσιάσει το πρωινό του Star.

Και είναι τόσα πολλά τα σενάρια και τόσοι οι υποψήφιοι που χάσαμε κυριολεκτικά τη μπάλα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το κανάλι της Κηφισιάς αμφιταλαντεύθηκε αρκετά για το αν θα έπρεπε να συνεχίσει ή όχι το δίδυμο του Breakfast @ Star. Μάλιστα, μέχρι και τα μέσα Ιουνίου το πιθανότερο σενάριο ήταν να δώσει δεύτερη ευκαιρία στους δύο παρουσιαστές.

Εκείνη την περίοδο ήταν που ακούσαμε πρώτη φορά για τη Φαίη Σκορδά. Το Star προσέγγισε όντως την παρουσιάστρια και μάλιστα, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, «κουμπάρα» σε αυτό το τηλεοπτικό «συνοικέσιο» ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη.

Τελικά το… προξενιό δεν λειτούργησε και δεν έφτασε σε γάμο. Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πού θα είναι η Φαίη Σκορδά του χρόνου, από το Star διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι θα είναι μαζί τους και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει η στελέχωση της νέας ομάδας του πρωινού.

Ούτε όμως για την Ιωάννα Μαλέσκου, που το όνομά της ακούστηκε πολύ έντονα, υπάρχει από το Star θετική απάντηση.

Μιλώντας χτες με κορυφαίο στέλεχος του σταθμού μου είπε επί λέξη: «Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις. Μέχρι και την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ούτε η Σκορδά, ούτε η Μαλέσκου θα είναι στο πρωινό του Star του χρόνου».

Χτες έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία που θέλει να αναλαμβάνουν το πρωινό του Star ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού. Και αυτό το σενάριο διαψεύδεται.

Ωστόσο, παρουσιαστής υπάρχει και όπως μου λένε μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ανακοινωθεί.

Stay Tuned!