Ποιος τραγουδιστής και νικητής της Eurovision αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του;
Stay tuned

Ποιος τραγουδιστής και νικητής της Eurovision αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του;

Ποιος τραγουδιστής και νικητής της Eurovision αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του;

O Γιάννης Πουλόπουλος ξέρει!

Για την προσωπική ζωή του Duncan Laurence, του νικητή της Eurovision του 2019 γνωρίζαμε ελάχιστα. Στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις που του έγιναν για την ερωτική του ταυτότητα στο παρασκήνιο του διαγωνισμού της Eurovision εκείνος απέφυγε να απαντήσει, υπογραμμίζοντας ότι είναι εκεί για τη μουσική του και όχι για κάτι άλλο.

https://www.instagram.com/p/Bxn7AynIWLG/

Παρόλα αυτά, σε μία συνέντευξη του στις 17 Μαΐου, σε επίμονη ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι είναι bisexual. «Είμαι κάτι περισσότερο από καλλιτέχνης, είμαι άτομο, είμαι ζωντανό ον, είμαι αμφιφυλόφιλος, είμαι μουσικός, υπερασπίζομαι τα πράγματα. Και είμαι περήφανος που έχω την ευκαιρία να δείξω τι είμαι, ποιος είμαι», είχε πει συγκεκριμένα ο ερμηνευτής του Arcade.

Εδώ και λίγες ώρες είναι πρώτο θέμα στα ολλανδικά μέσα ο αρραβώνας του με τoν σύντροφό του, τον Αμερικανό μουσικοσυνθέτη, Jordan Garfield.

Ο νικητής της Eurovision δημοσίευσε μία φωτογραφία στα insta stories του που τον δείχνει να φοράει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και στη λεζάντα έγραψε «Σ’ αγαπώ Jordan».

Με τη σειρά του, ο Jordan, δημοσίευσε μία φωτογραφία του με τον Duncan και από κάτω έγραψε:

«Ζήτησα από τον Duncan να με παντρευτεί και μου απάντησε ναι. Δεν έχω υπάρξει ποτέ πιο χαρούμενος στη ζωή μου. Πρόκειται να παντρευτώ ένα πολύ γλυκό, έξυπνο, ευγενικό, ταλαντούχο και ωραίο άντρα. Επίσης, παντρεύομαι τον καλύτερό μου φίλο».


Θυμίζουμε ότι στην Ολλανδία υπάρχει η δυνατότητα σε άτομα του ίδιου φύλου να παντρευτούν. Κι αυτό φαίνεται ότι θα κάνουν ο τραγουδιστής της Eurovision με το αγόρι του.

Τα ολλανδικά μέσα υποστηρίζουν ότι οι δύο άντρες έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2020 και δημοσιοποίησαν την σχέση τους τον Μάιο. Για κάποιους το 2020 δεν είναι και τόσο κακό τελικά.