«Πρωινό μας»: Ποιο πρόσωπο έκπληξη θέλει ο ΣΚΑΪ να εντάξει στην εκπομπή;
Stay tuned

«Πρωινό μας»: Ποιο πρόσωπο έκπληξη θέλει ο ΣΚΑΪ να εντάξει στην εκπομπή;

«Πρωινό μας»: Ποιο πρόσωπο έκπληξη θέλει ο ΣΚΑΪ να εντάξει στην εκπομπή;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε και έμαθε για λογαριασμό του Znews!

Η προσθήκη του Νίκου Γεωργιάδη στην ομάδα της Φαίης Σκορδά δεν είναι η μόνη αλλαγή που θα γίνει.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ, επειδή το «Πρωινό μας» είναι μία νέα εκπομπή σε μία ζώνη που μέχρι πρότινος ήταν αμιγώς ενημερωτική, θεωρούν ότι χρειάζεσαι ενίσχυση.

Και δικαιολογημένα διότι, όταν λανσάρεις μία καινούργια πρόταση, οφείλεις για να είσαι ανταγωνιστικός, να έχεις μία πολύ δυνατή ομάδα που να πλαισιώνει την παρουσιάστρια.

Επειδή, όμως, η μεταγραφή της Φαίης Σκορδά έγινε μέσα στο καλοκαίρι, που οι περισσότερες εκπομπές είχαν ήδη στελεχώσει την ομάδα τους, είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες ελλείψεις που πρέπει να καλυφθούν.

Μέσα στις συζητήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα είναι η εκπομπή να γίνει πιο διαδραστική και να πιάνει τον σφυγμό όχι μόνο της Αθήνας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Σκέφτονται δηλαδή να υπάρχουν συνδέσεις με διάφορες περιοχές της Ελλάδας από όπου οι δημοσιογράφοι θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ.

Σε αυτό το κομμάτι θα είναι πολύ χρήσιμη η συμβολή της Πολυξένης Καραμίχα που συνεργάζεται έτσι κι αλλιώς με την εκπομπή.

Η Πολυξένη είναι μία δημοσιογράφος με τεράστια εμπειρία που μπορεί να μεταφέρει όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη.

Στην ίδια ρουμπρίκα θα μπορούσε να συμμετέχει και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα που τη βλέπαμε στο «Ευτυχείτε», στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Τζωρτζέλα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open είναι διευθύντρια προγράμματος του Formedia TV της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σκέψη των ανθρώπων του ΣΚΑΪ είναι να κάνει κάποιες ζωντανές συνδέσεις από τη Λάρισα και να συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο στην εκπομπή.