«Ράδιο Αρβύλα» – Η επόμενη μέρα: Ποιος θα πάρει τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου;
Stay tuned

«Ράδιο Αρβύλα» – Η επόμενη μέρα: Ποιος θα πάρει τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου;

«Ράδιο Αρβύλα» – Η επόμενη μέρα: Ποιος θα πάρει τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα συνεργάζεται πια με τους «Ράδιο Αρβύλα». Από το απόγευμα είχαν κάνει τον γύρο των social media αναρτήσεις που ήθελαν τον παρουσιαστή να εμπλέκεται σε υπόθεση revenge porn.

Λίγο μετά τις 20.00 ο Αντώνης Κανάκης έλεγε στην εκπομπή του: «Επικοινώνησα με τον Στάθη να του ανακοινώσω την απόφαση όλων ότι διακόπτουμε τη συνεργασία και δεν μπορεί να είναι κομμάτι του “Ράδιο Αρβύλα”. Του εξέφρασα τον θυμό μου».

Πραγματικά, όπως μου μεταφέρει στέλεχος του σταθμού, ο Κανάκης ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για όσα γράφονταν στα social media για τον Παναγιωτόπουλο.

Μέχρι τότε δεν είχε την παραμικρή ιδέα. Αφού ανακοίνωσε στον ίδιο την απόφασή του και των συνεργατών του, ενημέρωσε και τον σταθμό που περίμενε να μιλήσει πρώτα στην εκπομπή και μετά να βγάλει το σχετικό δελτίο τύπου.

Το ερώτημα όμως είναι: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα και ποιος θα αντικαταστήσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο;

«Ακόμα τα πράγματα είναι πολύ νωπά για να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για το ποιος θα πάρει την τέταρτη καρέκλα» μας μεταφέρει στέλεχος του ΑΝΤ1.

Εξάλλου, οι «Ράδιο Αρβύλα» – μετά και την ανακοίνωσή τους ότι δεν θα υπάρξει «Βινύλιο» την Παρασκευή- θα σταματήσουν την Πέμπτη για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Έχουν λοιπόν τρεις εβδομάδες για να σκεφτούν αν θα υπάρξει τέταρτος η αν θα συνεχίσουν οι τρεις τους.