Ρένια Λουιζίδου – Βάσω Λασκαράκη: Η νέα τους τηλεοπτική συνεργασία έχει κάτι από… «Σόι»
Stay tuned

Ρένια Λουιζίδου – Βάσω Λασκαράκη: Η νέα τους τηλεοπτική συνεργασία έχει κάτι από… «Σόι»

Ρένια Λουιζίδου – Βάσω Λασκαράκη: Η νέα τους τηλεοπτική συνεργασία έχει κάτι από… «Σόι»

Μπορεί εδώ και καιρό να ακούγαμε ότι το «Σόι» του Alpha θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Και πολύ δικαιολογημένα, αφού οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς, που εξακολουθεί να κάνει υψηλές τηλεθέασης ακόμα και τώρα που προβάλλεται σε επανάληψη, έχουν κλείσει σε άλλα σίριαλ.

Παρόλα αυτά, δύο αγαπημένες πρωταγωνίστριες που λατρέψαμε στο «Σόι», όπου υποδύονταν τη μητέρα και την κόρη, θα παίξουν ξανά μαζί στο νέο καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ.

Ο λόγος για τη Ρένια Λουιζίδου και τη Βάσω Λασκαράκη, οι οποίες θα υποδύονται τη μάνα και την κόρη στα «Ξένα χέρια» που έρχεται το φθινόπωρο, μέσα από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης.

Πολύ δικαιολογημένα, λοιπόν, λέμε ότι η νέα τηλεοπτική συνύπαρξη της Ρένιας Λουιζίδου και της Βάσως Λασκαράκη θα έχει κάτι από το… «Σόι». Μόνο που οι ρόλοι είναι εντελώς διαφορετικοί και δεν έχουν καμία σχέση με τη Χαρούλα και τη Λυδία Χαμπέα.

Η ιστορία ξεκινάει, όταν η ηρωίδα που ενσαρκώνει η Βάσω, βλέπει το παιδί της να πέφτει θύμα απαγωγής. Το παιδί καταλήγει στα χέρια ενός πλούσιου εργοστασιάρχη που υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος, για τον οποίο πρώτο είχε γράψει το Znews ότι θα είναι πρωταγωνιστής στη νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ.

Ο Μπέζος – που σημειωτέον συναντιέται τηλεοπτικά με τη Ρένια Λουιζίδου 27 χρόνια μετά τη συνύπαρξη στο «Της Ελλάδος τα Παιδιά» – είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Αλεξανιάν. Αντίπαλος του είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ενώ καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας παίζει ένας ιερέας (Λεωνίδας Μαράκης) και η μητέρα του (Αλεξάνδρα Παντελάκη).

Η νέα σειρά της ΕΡΤ θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που πήρε παράταση για δεύτερη σεζόν.

Με τέτοιες παραγωγές και ένα all star cast που σπανίως βλέπουμε σε καθημερινά σίριαλ η ΕΡΤ μάς κάνει να αισιοδοξούμε ότι κάτι αλλάζει στην ελληνική μυθοπλασία.