Ρέππας – Παπαθανασίου: Ονόματα έκπληξη στη νέα τους σειρά
Stay tuned

Ρέππας – Παπαθανασίου: Ονόματα έκπληξη στη νέα τους σειρά

Ρέππας – Παπαθανασίου: Ονόματα έκπληξη στη νέα τους σειρά

Ποιες κυρίες δέχτηκαν πρόταση για τις «Μοδίστρες»;

Και μόνο ότι ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου γράφουν ξανά για τη μικρή οθόνη είναι είδηση!

Το συγγραφικό δίδυμο -που άφησε ιστορία στην τηλεόραση με τις “Τρεις χάριτες” και το “Δις εξαμαρτείν”- αποφάσισε να γράψει ξανά σίριαλ, το οποίο προορίζεται για το 2021.

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος ο Μιχάλης, η καραντίνα λειτούργησε γι αυτούς πολύ δημιουργικά, αφού αξιοποίησαν τον χρόνο για να γράψουν τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς που είναι αστυνομική κωμωδία.

Το σίριαλ έχει τίτλο “Οι μοδίστρες” και αναφέρεται στη ζωή τριών αδελφών που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους. Μόνο που τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα γι’ αυτές, αφού χωρίς να το θέλουν θα μπλεχτούν με τον υπόκοσμο και θα έρθουν αντιμέτωπες με κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης και ο Θανάσης απευθύνθηκαν σε δύο μεγάλες κυρίες του θεάτρου, τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Λεκάκη. Έχουν συνεργαστεί και με τις δύο πολλές φορές, οπότε εννοείται ότι και οι δύο είδαν με πολύ θετικό μάτι αυτή την πρόταση.

Αυτό όμως που πρέπει να διευκρινιστεί είναι το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αυτό επηρεάζει το αν θα μπορούν οι δύο πρωταγωνίστριες να είναι στη σειρά και αν θα μπορεί να συνδυαστεί με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.

Η σειρά προορίζεται για τον Οκτώβριο του 2021, χωρίς να έχει κλείσει ακόμα το κανάλι που θα τη φιλοξενήσει.