«Σασμός» spoiler: Αυτή την πρόταση γάμου δεν την περιμέναμε!
Stay tuned

«Σασμός» spoiler: Αυτή την πρόταση γάμου δεν την περιμέναμε!

«Σασμός» spoiler: Αυτή την πρόταση γάμου δεν την περιμέναμε!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε και έμαθε τα πάντα για λογαριασμό του Znews

Η συνέχεια του «Σασμού» θα είναι όντως συγκλονιστική. Τα επόμενα επεισόδια κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα, αφού είμαστε λίγο πριν ξεκινήσει το δικαστήριο του Αστέρη για τον φόνο του Πετρή.

Μέχρι τώρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η Αργυρώ και η μητέρα της έχουν μετακομίσει στα Γιάννενα, ενώ ο Αστέρης ζήτησε από την Καλλιόπη να μην πάει ξανά στη φυλακή να τον επισκεφτεί γιατί τη θεωρεί – και δικαίως-  υπεύθυνη για τον διωγμό της οικογένειας Βρουλάκη.

Η Στέλλα με τη σειρά της θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει ελαφρυντικά για τον Αστέρη και θα αναζητήσει τη Σεμίνα. Από εκείνο το σημείο και μετά αλλάζουν όλα…

Όπως ήδη έχεις διαβάσει στο Ζnews, όταν θα ξεκινήσει η δίκη, θα γίνει ένα άλμα στον χρόνο και θα δούμε όλους τους ήρωες ενάμισι χρόνο μετά.

Το τι θα έχει γίνει σε αυτόν τον ενάμισι χρόνο έχει μεγάλη σημασία, αφού θα δούμε αρκετά νέα ζευγάρια, χωρισμούς που δεν τους περιμένουμε, έναν θάνατο, αλλά και μία πρόταση γάμου.

Η πρόταση γάμου θα γίνει από τον Σταύρο στην Αργυρώ. Ενάμισι χρόνο μετά ο Σταύρος είναι πια σίγουρος για τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του και θα της ζητήσει να τον παντρευτεί. Η Αργυρώ έχει αφήσει πίσω της την ιστορία με τον Αστέρη και όλα δείχνουν ότι δεν έχει κανένα λόγο να αρνηθεί αυτή την πρόταση.

Τι θα συμβεί, όμως, όταν στο δικαστήριο θα αποκαλυφθεί ότι ο Αστέρης είναι ο αθώος και ότι ο Πετρής σκοτώθηκε πάνω στη συμπλοκή;

Αυτά που δεν πρόλαβε να πει η Σεμίνα στην Αργυρώ, λίγο πριν φύγει από την Κρήτη, θα της τα πει τώρα. Και η αλήθεια θα ανατρέψει για ακόμη μία φορά τις ισορροπίες.

Θα δώσει η Αργυρώ μία δεύτερη ευκαιρία στον Αστέρη ή θα προτιμήσει να παντρευτεί τον Σταύρο; Θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.