«Σασμός» spoiler: Ένας νέος θάνατος συγκλονίζει το χωριό!
Stay tuned

«Σασμός» spoiler: Ένας νέος θάνατος συγκλονίζει το χωριό!

«Σασμός» spoiler: Ένας νέος θάνατος συγκλονίζει το χωριό!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε και μας μεταφέρει τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σειράς!

Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία επεισόδια του «Σασμού» έχει πέσει πολύ θανατικό. Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τους ήρωες της σειράς να αποχαιρετούν τη Μανταρίνα, τη σκυλίτσα που συντρόφευε τον Πετρή, και ήταν ο φύλακας Άγγελος όλης της οικογένειας των Βρουλάκηδων.

Τώρα μας αποχαιρέτησε και ο Αμερικάνος. Και βέβαια ο θάνατος του σήμανε την αναζήτηση νέου ενόχου για τη δολοφονία του Στεφανή, αφού λίγο πριν πεθάνει ομολόγησε ότι δεν ήταν αυτός που έκανε το έγκλημα.

Όπως είναι αναμενόμενο, η εξέλιξη αυτή θα προκαλέσει ανησυχία στην οικογένεια των Σταματάκηδων, αφού ο Μαθιός μπαίνει ξανά στο κάδρο των υπόπτων.

Η Καλλιόπη βλέπει τη γη κάτω από τα πόδια της να τρέμει, αφού ξέρει ότι ο μεγάλος της γιος ήταν αυτός που έκανε το έγκλημα. Και προσπαθώντας να διαφυλάξει την ισορροπία στην οικογένεια της θα κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Κι ενώ ο Αντώνης με τον Γεράσιμο θα επικεντρωθούν στις έρευνες για τη δολοφονία του Στεφανή, ένας νέος θάνατος θα συγκλονίσει το χωριό.

Ο Καραπάνος θα βρεθεί σε μια συμπλοκή και θα δολοφονηθεί. Για την ακρίβεια, θα προσπαθήσει να στήσει μια παγίδα, στην οποία τελικά θα πέσει ο ίδιος μέσα…

Το μεγάλο, όμως, ερώτημα είναι: Θα μάθει ο Καραπάνος την πραγματική ταυτότητα του Γεράσιμου; Θα καταλάβει ότι ο άνθρωπος που θεωρεί τον μεγαλύτερο εχθρό του είναι ο γιος του ο Μάκης; Θα συνειδητοποιήσει ότι αυτός που του έστειλε, μέσω της Στέλλας, τον φάκελο με αποκόμματα από όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει, είναι ο αστυνομικός που θέλει να τον εκδικηθεί και να τον κάνει να πονέσει;

Η απάντηση στα επόμενα επεισόδια… Stay tuned!