«Σασμός» spoiler: Η Αργυρώ επιχειρεί να σκοτώσει τον Αστέρη!
Stay tuned

«Σασμός» spoiler: Η Αργυρώ επιχειρεί να σκοτώσει τον Αστέρη!

«Σασμός» spoiler: Η Αργυρώ επιχειρεί να σκοτώσει τον Αστέρη!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε όλες τις εξελίξεις!

Ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Ξεπέρασαν μίση και πάθη του παρελθόντος και ήθελαν να είναι μαζί. Αλλά, δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Αστέρη και την Αργυρώ από τον «Σασμό», που βίωσαν στο πετσί τους αυτό που λέμε «απαγορευμένο έρωτα»!

Αγαπήθηκαν παράφορα από την πρώτη στιγμή και μόλις ανακάλυψαν ότι ανήκουν σε αντίπαλες οικογένειες έκαναν πίσω! Αλλά αυτό ήταν μόνο για λίγο, γιατί η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή που τους έκανε να αψηφήσουν τους συγγενείς τους που τους έλεγαν ότι δεν πρέπει να είναι μαζί.

Όλα άλλαξαν όταν ο Αστέρης συγκρούστηκε με τον Πετρή με αποτέλεσμα ο δεύτερος να σκοτωθεί. Η Αργυρώ θα αργήσει να μάθει την αλήθεια διότι η Σεμίνα, που είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, έχει εξοριστεί από την Κρήτη και θα επιστρέψει μόνο την ημέρα της δίκης.

Μέχρι τότε η Αργυρώ πιστεύει ότι ο Αστέρης είναι ο φονιάς του αδελφού της. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που την οδήγησε στο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Όταν σώθηκε έδωσε στον εαυτό της μία μεγάλη υπόσχεση: να εκδικηθεί τον Αστέρη για τον θάνατο του Πετρη.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την Αργυρώ να εκμυστηρεύεται στην Άσπα ότι θέλει πολύ να πάει να δει τον Πετρή στη φυλακή για να τον ρωτήσει για ποιο λόγο σκότωσε τον αδελφό της. Αυτή η συνάντηση όμως δεν θα γίνει ποτέ!

Τα γεγονότα θα προλάβουν για ακόμη μία φορά την επιθυμία της Αργυρώς γιατί ο Αστέρης αρρωσταίνει βαριά και οδηγείται στο νοσοκομείο.

Όταν η Αργυρώ θα το μάθει η δίψα για εκδίκηση θα ξυπνήσει μέσα της! Θα πάει λοιπόν στο νοσοκομείο και θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του πρώην αγαπημένου της!

Η κίνησή της αυτή θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του Αστέρη αλλά ταυτόχρονα θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συναντηθούν ξανά και να πουν αλήθειες.

Θα αποκαλύψει ο Αστέρης στην Αργυρώ τι πραγματικά συνέβη στη συμπλοκή που είχε με τον Πετρή ή θα συνεχίσει να την κάνει να πιστεύει ότι αυτός ευθύνεται για όλα γιατί θέλει να πάρει το κρίμα στο λαιμό του;

Η συνέχεια στα επόμενα συναρπαστικά επεισόδια…