«Σασμός» spoiler: Η εκδίκηση του Σταύρου για την παράνομη σχέση Αργυρώς – Αστέρη
Stay tuned

«Σασμός» spoiler: Η εκδίκηση του Σταύρου για την παράνομη σχέση Αργυρώς – Αστέρη

«Σασμός» spoiler: Η εκδίκηση του Σταύρου για την παράνομη σχέση Αργυρώς – Αστέρη

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μεταφέρει όλες τις καυτές εξελίξεις της σειράς!

Στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού» θα δούμε τον Αστέρη και την Αργυρώ να κάνουν έρωτα! Μία σκηνή που περιμέναμε από την αρχή του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς του Alpha, όταν δηλαδή είχαμε μάθει ότι αυτοί οι δύο θα έρθουν πολύ κοντά!

Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη έχει περάσει κυριολεκτικά από σαράντα κύματα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Αστέρης μπήκε στη φυλακή για τον θάνατο του αδελφού της Αργυρώς, ενώ εκείνη επιθυμούσε όσο τίποτα στον κόσμο να τον δει να πληρώνει για ένα έγκλημα που ουσιαστικά δεν έκανε!

Από τη στιγμή, όμως, που αποφυλακίστηκε η Αργυρώ ένιωθε άβολα κάθε φορά που τον συναντούσε.

Αντιθέτως, ο Αστέρης ήταν απολύτως σίγουρος για τα αισθήματα που έτρεφε για την αγαπημένη του και έφτασε στο σημείο να της δωρίσει το νεφρό του προκειμένου να τη σώσει.

Όλο αυτό το πάθος που ενώνει τους δύο ήρωες έγινε πράξη, μέσα από ένα παθιασμένο έρωτα.

Πώς θα αντιδράσει, όμως, ο Σταύρος, όταν πάρει στα χέρια του φωτογραφίες που δείχνουν την Αργυρώ να κάνει έρωτα με τον Αστέρη;

Ξέραμε ότι η αντίδραση του Σταύρου θα είναι πολύ έντονη και θα φτάσει στο σημείο να απειλήσει την Αργυρώ με αυτό που αγαπάει περισσότερο στον κόσμο: το παιδί της.

Αυτό, όμως ,που μαθαίνουμε τώρα είναι ότι ο Σταύρος θα φτάσει το σημείο να απαγάγει το παιδί τους!

Τυφλωμένος από το μίσος του για την Αργυρώ και τον Αστέρη που τον πλήγωσαν θανάσιμα θα πάρει το μικρό και θα επιχειρήσει να το σκάσει από την Κρήτη.

Δεν θα τα καταφέρει… Ποιος είναι αυτός που θα το σταματήσει; Θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια…