«Σασμός» spoiler: Μετά τον Πετρή ακόμα μία αποχώρηση που θα συζητηθεί!
Stay tuned

«Σασμός» spoiler: Μετά τον Πετρή ακόμα μία αποχώρηση που θα συζητηθεί!

«Σασμός» spoiler: Μετά τον Πετρή ακόμα μία αποχώρηση που θα συζητηθεί!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε, έμαθε και σας παρουσιάζει!

Ξέραμε ότι ο «Σασμός» είναι η πιο αγαπημένη σειρά της φετινής σεζόν αλλά μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις έχει πάει πια σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το σίριαλ του Alpha πρωταγωνιστεί στην prime time ζώνη αφήνοντας πολύ πίσω το Survivor στον ΣΚΑΪ και το MasterChef στο Star.

Μετά τη δολοφονία του Πετρή τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Αυτό υποστήριζε το τρέιλερ που βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα στον «αέρα» και είναι η αλήθεια. Διότι οι ισορροπίες διαταράσσονται και εκεί που κάποιοι χαρακτήρες ξεπερνούσαν τις δυσκολίες και έδειχναν να είναι μαζί, τελικά η μοίρα τους έφερε και πάλι μακριά.

Κι αυτό δεν αφορά βεβαίως μόνο την Αργυρώ και τον Αστέρη αλλά και τη Σεμίνα που επανασυνδέθηκε με τον Πετρή για να τον δει να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της.

Μετά την αποχώρηση του Πετρή, λοιπόν, που θα επιστρέφει μόνο ως ανάμνηση ή ως πνεύμα, υπάρχει ακόμα μία ηρωίδα που δεν θα τη βλέπουμε στα επόμενα επεισόδια. Ο λόγος για την Εριέττα Μανούρη, που υποδύεται τη Σεμίνα.

Σήμερα ουσιαστικά είναι το τελευταίο επεισόδιο που θα τη δούμε γιατί ο Διονύσης έχει βάλει τα τσιράκια του να την εκβιάσουν και να την αναγκάσουν να φύγει από την Κρήτη.

Η Σεμίνα, λοιπόν, ουσιαστικά δεν θα προλάβει να συναντηθεί με την Αργυρώ και να της πει τι ακριβώς συνέβη με τον Πετρή και τον Αστέρη. Η Σεμίνα θα εξαφανιστεί για τις επόμενες εβδομάδες και θα επιστρέψει μόνο όταν θα γίνει η δίκη του Αστέρη.

Αλλά μέχρι τότε έχουμε να δούμε πολλά ακόμα…

Και όπως αποκάλυψε ο συγγραφέας του βιβλίου στη «Super Κατερίνα», ο κύκλος αίματος δεν θα σταματήσει στον Πετρή!