«Σασμός» spoiler: Νέος έρωτας αναστατώνει το χωριό!
Stay tuned

«Σασμός» spoiler: Νέος έρωτας αναστατώνει το χωριό!

«Σασμός» spoiler: Νέος έρωτας αναστατώνει το χωριό!

Αλλάζουν οι ισορροπίες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Από τον θάνατο του Πετρή και μετά είδαμε τις ισορροπίες να ανατρέπονται, σχέσεις να διαλύονται αλλά και νέους έρωτες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μετά τον χωρισμό της από τον Αστέρη, η Αργυρώ θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νέου άντρα. Και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει όταν στη δίκη που θα γίνει θα μάθει την αλήθεια από τη Σεμίνα για το πως σκοτώθηκε ο αδελφός της.

Η Στέλλα και ο Άγγελος χώρισαν όταν εκείνη αποφάσισε να εκπροσωπήσει στο δικαστήριο τον Αστέρη. Αλλά από ότι φαίνεται σε αυτή την σχέση δεν θα υπάρξει επιστροφή γιατί ο Άγγελος θα εναντιωθεί όχι μόνο απέναντι στην ίδια αλλά και σε όλη την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε και την Άσπα να χωρίζει οριστικά από τον Κώστα. Και μάλιστα εκείνος θα περάσει πολύ δύσκολα από την στιγμή που έκανε καταγγελία σε βάρος του για τον ξυλοδαρμό της.

Αλλά η Άσπα θα έχει σε όλο αυτό έναν πολύτιμο συμπαραστάτη κι αυτός είναι ο Μύρωνας. Ο νεαρός αστυνομικός -που ήταν και αυτός που της μίλησε και της εξήγησε γιατί πρέπει να καταγγείλει τον άντρα της που την κακοποιούσε- θα της εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Η Άσπα δεν θα μείνει ασυγκίνητη, αλλά έχει πολλά να διαχειριστεί.

Θα καταφέρει ο Μύρωνας να την κάνει να ξεχάσει την κακοποιητική σχέση που έζησε και να εμπιστευθεί έναν άλλον άντρα; Θα το μάθουμε στα επόμενα συναρπαστικά επεισόδια.