«Σασμός» spoiler: Νέος έρωτας στη ζωή της Αργυρώς – Ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;
Stay tuned

«Σασμός» spoiler: Νέος έρωτας στη ζωή της Αργυρώς – Ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

«Σασμός» spoiler: Νέος έρωτας στη ζωή της Αργυρώς – Ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

To αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Θα περίμενε κανείς ο Αστέρης και η Αργυρώ να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να ζήσουν ευτυχισμένοι στην εξέλιξη της πολύ πετυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός».

Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε αυτό το απαγορευμένο ειδύλλιο στη σειρά, όλοι ήθελαν να δουν την κόρη του Βρουλάκη και τον γιο του Σταματάκη να καταλήγουν μαζί. Αυτό άλλωστε ήταν και το νόημα του «σασμού», που στην κρητική διάλεκτο σημαίνει «φτιάξιμο».

Αυτό που περιμέναμε δηλαδή ήταν η Αργυρώ και ο Αστέρης να αφήσουν στην άκρη τις προκαταλήψεις και τις διχόνοιες πού ταλαιπώρησαν τις οικογένειές τους και να παντρευτούν. Άλλωστε, ο Αστέρης, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας του, έκανε πρόταση γάμου στην Αργυρώ ενώπιον του αδελφού της, της μητέρας και της γιαγιάς της.

Αλλά όλα άλλαξαν όταν ο Αστέρης έμαθε για το ψεύτικο άλλοθι της Αργυρώς και σκότωσε, πάνω στο θυμό του, τον Πετρή, τον αδελφό της. Από εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν…

Η Αργυρώ τρέφει τέτοιο μίσος για τον φονιά του αδελφού της που όχι απλά δεν θέλει να τον δει, αλλά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να σαπίσει στη φυλακή. Αυτό άλλωστε είπε στον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση του αδελφού της κι αυτό θα πει και στο αποψινό επεισόδιο που θα συναντήσει τον Αστέρη έξω από το γραφείο του ανακριτή.

Η Αργυρώ μετά από όσα έχει ζήσει και περνάει δεν είναι καθόλου έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της.

Ωστόσο, όπως μαθαίνω, πολύ σύντομα ο έρωτας θα της χτυπήσει ξανά την πόρτα. Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή της, το οποίο θα υποδυθεί ένας νέος ηθοποιός που προέρχεται από το θέατρο, ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Τι θα συμβεί όμως όταν η Αργυρώ θα μάθει ότι τελικά ο Αστέρης δεν σκότωσε τον Πετρή αλλά το πιστόλι εκπυρσοκρότησε; Τι θα γίνει όταν η Σεμίνα, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, θα αποκαλύψει την αλήθεια; Πόσο θα αλλάξουν τα συναισθήματα των ηρώων;

Θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Alpha.