«Σασμός» spoiler: Το μυστικό ραντεβού Αστέρη και Αργυρώς που θα φέρει χωρισμό και… εκδίκηση
Tv Spoilers

«Σασμός» spoiler: Το μυστικό ραντεβού Αστέρη και Αργυρώς που θα φέρει χωρισμό και… εκδίκηση

«Σασμός» spoiler: Το μυστικό ραντεβού Αστέρη και Αργυρώς που θα φέρει χωρισμό και… εκδίκηση

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε τις εξελίξεις

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» καταλάβαμε και από τα spoiler ότι η Αργυρώ και ο Αστέρης θα έρθουν πιο κοντά.

Παρόλο που η Αργυρώ δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να βλέπει τον άντρα που ερωτεύθηκε γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο του αδελφού της, δείχνει να επηρεάζεται από τα μηνύματα που της στέλνει.

Αυτό, όπως θα φανεί στην πορεία, θα φέρει τριγμούς στην σχέση της με τον Σταύρο και τελικά θα τους οδηγήσει στον οριστικό χωρισμό.

Ποια όμως είναι τα περιστατικά που θα διαλύσουν τον γάμο της Αργυρώς;

Ο Αστέρης βλέποντας ότι δυσκολεύει την Αργυρώ με την παρουσία του στην Κρήτη παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Να αφήσει τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και να κάνει μία καινούργια αρχή σε μία άλλη πόλη, όπου δεν θα τον ξέρει κανένας.

Η πληροφορία αυτή φτάνει στα αυτιά της Αργυρώς που θα πάει στο αεροδρόμιο για να τον σταματήσει. Θα του εξηγήσει ότι μπορεί να μην υπάρχει μέλλον στη σχέση τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αλλάξει όλη του τη ζωή εξαιτίας της.

Οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά, χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιος τους παρακολουθεί. Αυτός ο κάποιος είναι ο Σταύρος που υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Παρόλο που η Αργυρώ θα του εξηγήσει ότι δεν υπάρχει κάτι ο Σταύρος θα πάρει ανάποδες και θα κάνει τη ζωή της γυναίκας του κόλαση.

Από τον γλυκό και ευγενικό Σταύρο που γνωρίζουμε μεταμορφώνεται σε ένα βίαιο και ζηλιάρη άντρα που βλέπει παντού φαντάσματα.

Ο χωρισμός λοιπόν είναι πλέον μονόδρομος για το ζευγάρι και μένει να δούμε τι θα κάνει ακόμα για να την εκδικηθεί.