«Σασμός»: Θα γίνει τρίτος κύκλος; Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση; Όλο το παρασκήνιο
Stay tuned

«Σασμός»: Θα γίνει τρίτος κύκλος; Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση; Όλο το παρασκήνιο

«Σασμός»: Θα γίνει τρίτος κύκλος; Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση; Όλο το παρασκήνιο

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Είναι αδιαμφισβήτητα η μεγάλη επιτυχία της και της φετινής χρονιάς. Ο «Σασμός» συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στα υπόλοιπα κανάλια καθώς ό,τι κι αν βάλουν απέναντί του δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί.

Ακόμα και projects που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία,όπως είναι το Greece’s Next Top Model δυσκολεύεται πολύ όταν έχει απέναντί του το σίριαλ του Alpha, ενώ όλα τα καινούργια σίριαλ που παίχτηκαν στη ζώνη 21.00 με 22.30 δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα νούμερα του «Σασμού».

Είναι πολύ λογικό λοιπόν στον Alpha να μην θέλουν να χάσουν αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Και είναι και πολύ λογικό και για την εταιρεία παραγωγής να θέλει να έχει ένα σίριαλ που αγαπιέται τόσο πολύ!

Η αλήθεια είναι ότι έγιναν κάποιες αναγνωριστικές κινήσεις στους σεναριογράφους της σειράς προκειμένου να δουν αν η ιστορία θα μπορούσε να τραβήξει για μία σεζόν ακόμα.

Έτσι κι αλλιώς η πλοκή πια απέχει από το ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη που έγινε best seller.

Σε αυτές τις πρώτες κουβέντες υπήρχαν αρκετοί ενδοιασμοί από την πλευρά της συγγραφικής ομάδας.

Διότι το βασικό love story της Αργυρώς και του Αστέρη θα φτάσει στην κορύφωσή του στο τέλος αυτού του κύκλου, όταν θα έρθουν πολύ κοντά!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε πίστωση χρόνου προκειμένου να επεξεργαστούν τη συγκεκριμένη ιδέα και να δουν τι εξέλιξη θα μπορούσε να έχει η υπόθεση, χωρίς να πλατειάσει και να κουράσει το κοινό που την παρακολουθεί φανατικά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μία τόσο μεγάλη επιτυχία δεν την εγκαταλείπει κανείς εύκολα. Οπότε η τελική απόφαση θα παρθεί τον Φεβρουάριο.