Σεμίνα Διγενή: Μάθαμε τι θα κάνει στην ΕΡΤ
Stay tuned

Σεμίνα Διγενή: Μάθαμε τι θα κάνει στην ΕΡΤ

Σεμίνα Διγενή: Μάθαμε τι θα κάνει στην ΕΡΤ

Η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να αξιοποιήσει το αρχείο της

Πριν από λίγες ώρες, με μία ανάρτηση που έκανε στα social media, η Σεμίνα Διγενή έκανε γνωστό ότι θα τη δούμε στην ΕΡΤ. Τι ακριβώς όμως θα κάνει εκεί;

Η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να αξιοποιήσει το αρχείο της. Και η αλήθεια είναι ότι η δημοσιογράφος, που ξεκίνησε τη συνεργασία της από την ΕΡΤ από το 1982 και την ολοκλήρωσε το 2009, έχει παρουσιάσει περισσότερες από δέκα διαφορετικές εκπομπές.

Κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 22.00 λοιπόν, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 2 θα θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της Σεμίνας Διγενή, στις οποίες φιλοξένησε μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, της πολιτικής, της τηλεόρασης, του αθλητισμού.

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 8 Ιουλίου με το “Κοίτα τι έκανες”. Και ακολουθούν οι “Εντιμότατοι φίλοι», «Οι Αταίριαστοι», το «Ώρα Ελλάδος», το «Συμπόσιο», «Οι Άνθρωποι», ο «Ρεπόρτερ μεγάλων αποστάσεων», το REWIND, το Top Stories, αλλά και εκπομπές στις οποίες συμμετείχε στην αρχισυνταξία και την παρουσίαση, όπως το «Εδώ και Σήμερα», το «Σάββατο μία και μισή», το «Τρεις στον αέρα».

Οι εκπομπές της Σεμίνας Διγενή δεν είναι οι μόνες που θα δούμε ξανά στην ΕΡΤ. Μετά το “Ζήτω το Ελληνικό τραγούδι” του Διονύση Σαββόπουλου, θα θυμηθούμε και στιγμές από το “Καλλιτεχνικό καφενείο” με τον Μίμη Πλέσσα, τον Κώστα Φέρρη και τον Βασίλη Τσιβιλίκα, ενώ στο πρόγραμμα του δεύτερου καναλιού της κρατικής τηλεόρασης θα δούμε και αγαπημένα παιδικά προγράμματα, όπως τη “Φρουτοπία”, τον “Αστυνόμο Σαΐνη”, την “Κάντυ, Κάντυ” κ.ά.