Σπύρος Παπαδόπουλος: Πότε θα τον δούμε στην εκπομπή του Γιάννη Μπέζου;
Stay tuned

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πότε θα τον δούμε στην εκπομπή του Γιάννη Μπέζου;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πότε θα τον δούμε στην εκπομπή του Γιάννη Μπέζου;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλο το ρεπορτάζ

Λίγο πριν ξεκινήσει το «Ότι αγαπώ», η νέα μουσική εκπομπή του Open με τον Γιάννη Μπέζο, μάθαμε ότι το πρώτο επεισόδιο θα βλέπαμε αγαπημένους φίλους του ηθοποιού.

Και πραγματικά στην πρώτη εκπομπή είδαμε, μεταξύ άλλων, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τη Ρένια Λουιζίδου, με τις οποίες ο Γιάννης Μπέζος είχε συνεργαστεί στους «Απαράδεκτους», αλλά και την Κατερίνα Λέχου, που ήταν συμπρωταγωνίστριά του στο «Ευτυχισμένοι μαζί».

Τότε ήταν που γεννήθηκε σε πολλούς το ερώτημα γιατί ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν πάει στην εκπομπή του Γιάννη Μπέζου;

Την εύλογη αυτή η απορία φρόντισε να απαντήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιβεβαιώνοντας ότι δέχτηκε πρόταση από τον Γιάννη Μπέζο για να παραβρεθεί στην εκπομπή του και ότι όταν βρει χρόνο θα το κάνει.

Παρόλα αυτά, έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την πρεμιέρα της εκπομπής και ακόμα ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν έχει δώσει συγκεκριμένο ραντεβού με τον Γιάννη Μπέζο.

Επειδή ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα παρευρεθεί στην εκπομπή του πρώην συνεργάτη του, με τον οποίο τους συνδέει μία τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, αλλά και πολύχρονη φιλία, το ψάξαμε και μάθαμε όλο το παρασκήνιο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα είναι σε μία από τις εκπομπές του Γιάννη Μπέζου που προορίζονται για τις ημέρες των εορτών.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αυτή τη στιγμή μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ των γυρισμάτων για τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» και παράλληλα κάνει πρόβες για την παράσταση Sexy laundry που θα ανέβει στο θέατρο «Κάππα» στο τέλος Νοεμβρίου.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, ο χρόνος του μέχρι να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο είναι πολύ περιορισμένος.

Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα δεν τον έχουμε δει στο «Ότι αγαπώ» που είναι μία εκπομπή που θυμίζει πολύ το «Στην Υγειά μας» που παρουσίαζε επί σειρά ετών ο ίδιος.

Πάντως, οι σχέσεις των δύο ηθοποιών ήταν και παραμένουν άριστες και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας!