Star: Αυτά τα δύο νέα ριάλιτι θα πάρουν τη θέση του GNTM
Stay tuned

Star: Αυτά τα δύο νέα ριάλιτι θα πάρουν τη θέση του GNTM

Star: Αυτά τα δύο νέα ριάλιτι θα πάρουν τη θέση του GNTM

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλες τις λεπτομέρειες

Το Star είναι ένα κανάλι που ξέρει καλά τα ριάλιτι. Κι αυτό το έχει αποδείξει, με τους έξι κύκλους του MasterChef, που χτυπάει στα ίσια το Survivor, αλλά και με τους πέντε κύκλους του Greece’s Next Top Model.

Το GNTM δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Το κανάλι αποφάσισε να «ξεκουράσει» λίγο το project και δικαιολογημένα γιατί όλα τα τηλεοπτικά προϊόντα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα.

Τι θα δούμε όμως στη θέση του;

Εδώ και καιρό ακούμε ότι η «Φάρμα» μετακομίζει στο Star. Τελικά δεν είναι μόνο φήμη, αφού το κανάλι έχει πάρει τα δικαιώματα του παιχνιδιού και θα βγει την επόμενη σεζόν στον αέρα.

Εκτός όμως από τη «Φάρμα» το Star φαίνεται ότι είναι το κανάλι που θα πάρει το Fame Story.

Θυμίζουμε ότι το Fame Story, εκτός από το live show όπου οι μαθητές της μουσικής ακαδημίας διαγωνίζονται μπροστά στην κριτική επιτροπή, περιλαμβάνει και επεισόδια που θα δείχνουν τι κάνουν οι μαθητές όταν είναι στο σπίτι της ακαδημίας, όπου θα είναι έγκλειστοι.

Αυτό που θα διαφοροποιήσει το νέο Fame Story, σε σχέση με το παλιό που βλέπαμε στον ΑΝΤ1, είναι ότι δεν θα υπάρχουν καθημερινά επεισόδια, αλλά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, στη λογική του GNTM.

Αυτό βεβαίως κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον γιατί όταν μια παραγωγή είναι υποχρεωμένη να βγάζει κάθε μέρα επεισόδιο ενδεχομένως το project να κάνει κοιλιά!

Το ίδιο ισχύει και για τη «Φάρμα» που επίσης δεν θα προβάλλεται καθημερινά, αλλά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Επομένως, η prime time του Star την επόμενη σεζόν αναμένεται να έχει δύο ριάλιτι για να μας κρατήσουν καθηλωμένους στον καναπέ του σπιτιού μας.