Στέφανος Δημουλάς: Επιστρέφει στο Λονδίνο! Τι ετοιμάζει;
Stay tuned

Στέφανος Δημουλάς: Επιστρέφει στο Λονδίνο! Τι ετοιμάζει;

Στέφανος Δημουλάς: Επιστρέφει στο Λονδίνο! Τι ετοιμάζει;

O Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε

Τηλεοπτικά, τον γνωρίσαμε μέσα από το Dancing with the Stars. Ο Στέφανος Δημουλάς, ο διακεκριμένος χορευτής, ήταν ένας εκ των τεσσάρων της κριτικής επιτροπής και κατά γενική ομολογία ο πιο συμπαθής από όλους και ο πιο γαλαντόμος στις βαθμολογίες.

Ο Στέφανος που σπούδασε με υποτροφία στη Βασιλική Ακαδημία Μπαλέτου της Σκωτίας, έχει χορέψει μεταξύ άλλων για τα Εθνικά Μπαλέτα της Κορέας και της Σκωτίας, το Royal College of Music, το National Geographic των Ηνωμένων Πολιτειών και το BBC1.

Τώρα που η συνεργασία του με το Star ολοκληρώθηκε ο Στέφανος άδραξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο κάνοντας πρόβες.Ο Έλληνας χορευτής θα χορέψει στη Royal Opera στο Covent Garden του Λονδίνου, αφού θα συμμετέχει για δεύτερη φορά στην παράσταση «Τραβιάτα» που θα ανέβει την 1η Απριλίου.

Ο Στέφανος έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα από την Ελλάδα και θα παραμείνει στη βρετανική πρωτεύουσα τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα, αφού οι παραστάσεις της Τραβιάτας είναι προγραμματισμένες μέχρι τις 18 Απριλίου.

Από εκεί και μετά βέβαια έπεται συνέχεια, αφού έχει δεχτεί ήδη κρούσεις για να λάβει μέρος και σε άλλες παραστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος χορεύει στη Βασιλική Όπερα. Από το 2015 που ολοκλήρωσε τις σπουδές του η βάση του είναι το Λονδίνο όπου εργάζεται ως χορευτής και χορογράφος.

Μάλιστα, την πρώτη φορά που χόρευε στην παράσταση «Τραβιάτα», το 2019, είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον πατέρα του για το gay περιοδικό attitude. Μία φωτογράφιση που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε πρωτοποριακή.

Δυστυχώς, τα πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα με τον πατέρα που αυτοκτόνησε στα Δωδεκάνησα μετά την κατακραυγή για βίντεο που έδειχνε τον γιο του με έναν άντρα, μας κάνει να αναρωτιόμαστε ως πότε θα θεωρείται πρωτοποριακή μία φωτογράφιση ενός γονέα που αποδέχεται το ομοφυλόφιλο παιδί του.