“Στο σπίτι με το Mega”: Αυτοί είναι οι επόμενοι καλλιτέχνες που θα κάνουν συναυλία
Stay tuned

“Στο σπίτι με το Mega”: Αυτοί είναι οι επόμενοι καλλιτέχνες που θα κάνουν συναυλία

“Στο σπίτι με το Mega”: Αυτοί είναι οι επόμενοι καλλιτέχνες που θα κάνουν συναυλία

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει πληροφορίες για το ποιοι καλλιτέχνες έχουν δεχτεί πρόταση

Η μουσική εκπομπή του Mega που ξεκίνησε την περίοδο της καραντίνας με τον Αντώνη Ρέμο έγινε πια θεσμός. Κάθε εβδομάδα ένας αγαπημένος καλλιτέχνης καλεί τους φίλους του στο Studio Sierra και θυμάται τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του.

Αύριο, σειρά έχει η Νατάσα Θεοδωρίδου, που θα έχει μαζί της την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Παντελή Καναράκη και τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος υπογράφει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Επόμενος είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός που θα έχει μαζί του την Ελένη Φουρέιρα και τον Μπάμπη Στόκα. Η συγκεκριμένη συναυλία θα μεταδοθεί το βράδυ της Παρασκευής 29ης Μαΐου.

Ποιοι είναι όμως οι επόμενοι καλλιτέχνες που δέχτηκαν κρούση από τους ανθρώπους του σταθμού για να κάνουν τη δική τους συναυλία;

Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να βάλει μία άνω τελεία στο Your Face Sounds Familiar, ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το σόου μεταμφιέσεων και μπορεί να κάνει κάτι άλλο σε κάποιον άλλο σταθμό.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Γιώργος Σαμπάνης που έχει γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Πρόταση έχει γίνει και στον Διονύση Σαββόπουλο, μιας και σκοπός των ανθρώπων του Mega είναι οι εβδομαδιαίες συναυλίες να καλύψουν και τους λάτρεις της έντεχνης μουσικής.

Κρούση έχει γίνει και στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία μετά την εμφάνισή της στη Eurovision έχει καιρό να κάνει μία συναυλία για τους λάτρεις της μουσικής της.

Η εκπομπή θα συνεχιστεί όλον τον Ιούνιο και εννοείται ότι έχει πάρει το “πράσινο φως” και για την επόμενη σεζόν.