Style Me Up: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή
Stay tuned

Style Me Up: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή

Style Me Up: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή

Ανανεωμένο θα βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν το Style Me Up.

Κόσμος πάει και έρχεται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία Barking Well Media, καθώς οι άνθρωποι της εκπομπής σκέφτηκαν ότι θα είχε ενδιαφέρον να γίνουν κάποιες αλλαγές στην κριτική επιτροπή.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητά να παραμείνει στο πόστο του. Ωστόσο, ίσως τελικά αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη.

Αυτός που σίγουρα θα αναλάβει να αλλάξει το hair styling των παικτών και την επόμενη σεζόν είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς που άφησε- και όχι άδικα- τις καλύτερες εντυπώσεις.

Για το Style me up συζήτησε όμως και η Κόνι Μεταξά, που συνεργάστηκε με τη Barking Well Media στο Just the 2 of US, όπως και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που είχε συζητηθεί στο My Style Rocks.

Για την κριτική επιτροπή υποψήφιος είναι και ο Παντελής Τουτουντζής, που είχε αντίστοιχο ρόλο στην εκπομπή της Δούκισσας Νομικού, η οποία, όπως πρώτο είχε γράψει το Znews, δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Πρόταση για το Style me up δέχτηκε και ο Περικλής Κονδυλάτος, του οποίου το όνομα είχε ακουστεί για το νέο κύκλο του My Style Rocks.

Τέλος, δύο ακόμα ονόματα που συζήτησαν για την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού μόδας -που στο Open παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου- είναι ο Τάσος Σοφρωνίου, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά από τον πρώτο κύκλο του GNTM στον ΑΝΤ1 και η στυλίστρια της Δέσποινας Βανδή και σύζυγος του νικητή της «Φάρμας», Κώστα Γκρέκα, Έλενα Βαζούρα.

Οριστικές αποφάσεις για την τελική σύνθεση του Style me Up αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος του μήνα.