Style me Up: Έρχεται η πρεμιέρα!
Stay tuned

Style me Up: Έρχεται η πρεμιέρα!

Style me Up: Έρχεται η πρεμιέρα!

Η ώρα, η μέρα και όλες οι λεπτομέρειες πριν το δούμε στις οθόνες μας

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να ξεκινήσει το Style me Up, το νέο παιχνίδι μόδας που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open. Ήδη από το τρέιλερ έχουμε καταλάβει ότι είναι ένα πολύ έξυπνο project που θα αρέσει πολύ στις γυναίκες.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Γιάννης Λάσκος και ο Δμήτρης Αλεξάνδρου έχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους και ετοιμάζονται για τα γυρίσματα του που είναι πολύωρα και απαιτητικά.

Μάλιστα, όπως μου είπαν άνθρωποι που δουλεύουν ήδη στην παραγωγή του ριάλιτι μόδας είναι τόσο ωραία η χημεία των τριών κριτών και τόσο καλές οι παίκτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή που όσοι αγαπούν τη μόδα και όχι μόνο θα το λατρέψουν.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό υπήρχε για την ώρα προβολής του, καθώς δεν είχε αποφασιστεί μέχρι τώρα αν θα μεταδίδεται πριν ή μετά το The Booth. Τελικά θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 14.00. Αυτό σημαίνει ότι θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο ο ανταγωνισμός στη μεσημεριανή ζώνη, αφού προστίθεται ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος.

Θυμίζουμε ότι εκείνη την ώρα στον Alpha προβάλλεται το Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο Star ο Ντετέκτιβ Μονκ, στον ΣΚΑΪ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και στον ΑΝΤ1 η επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς η παρουσία του Style me Up θα προκαλέσει πονοκέφαλο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το κοινό που την παρακολουθεί είναι κυρίως γυναικείο. Και δυστυχώς, αν εξαιρέσει κανείς την πρεμιέρα της, δεν έχει καταφέρει ακόμα να συγκινήσει τις τηλεθεάτριες που επιλέγουν εκείνη την ώρα να δει τηλεόραση.

Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Open χει προγραμματιστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα.