Style me up: Πώς το παιχνίδι του Open αλλάζει τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ;
Stay tuned

Style me up: Πώς το παιχνίδι του Open αλλάζει τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ;

Style me up: Πώς το παιχνίδι του Open αλλάζει τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ;

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου από τα δύο «στρατόπεδα»

Μπορεί τον Ιούνιο ο ΣΚΑΪ να ανακοίνωσε ότι πήρε το Makeover και να καλούσε και τους τηλεθεατές να δηλώσουν συμμετοχή, αλλά το Open τους άλλαξε τα σχέδια.

Το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ έχει αρκετές ομοιότητες με το Style me up, που θα παρουσιάζει κάθε απόγευμα στο Open η Μαρία Μπακοδήμου.

Και τα δύο παιχνίδια καλούν τους υποψήφιους παίκτες να ανανεώσουν το στιλ τους με τη βοήθεια ειδικών. Αλλά το Makeover είναι μια πολύ πιο light εκδοχή του ίδιου κονσεπτ. Αρκεί να σημειωθεί ότι ενώ το Open εμπιστεύθηκε την παρουσίαση του Style me up σε μια κυρία της τηλεόρασης του βεληνεκούς της Μαρίας Μπακοδήμου, στο Makeover δεν υπάρχει καν παρουσιαστής. Επίσης, ενώ στο Style me up συζητούν το ενδεχόμενο να έχουν τέσσερα άτομα στην κριτική επιτροπή, το Makeover θα ακολουθήσει περισσότερο τη λογική του Shopping star του Star, όπου ρόλο παρουσιαστή και σχολιαστή έχει αυτός που κάνει το σπικάζ.

Ο ΣΚΑΪ σκέφτεται να μη βγάλει το Makeover το φθινόπωρο. Οι υπεύθυνοι του σταθμού, ορθώς σκεπτόμενοι, αποφάσισαν να μην “κάψουν” το συγκεκριμένο project από τη στιγμή μάλιστα που το My Style Rocks -που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας- θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την αρχή. Δεν έχουν κανένα λόγο να βγάλουν δύο παιχνίδια που βασίζονται στην ίδια λογική, στο ίδιο διάστημα.

Κι ενώ αρχικά είχαν σκεφτεί να μειώσουν το My Style Rocks σε διάρκεια για να χωρέσουν και τα δύο στην πορεία αναθεώρησαν. Εξάλλου, αν απέναντι παίζει ένα αντίστοιχο παιχνίδι με μια δυνατή επιτροπή ξέρουν ότι η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη. Αυτό λοιπόν που σκέφτονται τώρα είναι να ολοκληρωθεί πρώτα το My Style Rocks και να ξεκινήσει μετά το Makeover, αξιοποιώντας κάποιους από τους κριτές στο νέο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει σταματήσει να προβάλλεται το τρέιλερ του Makeover και μεταδίδεται πολύ πιο συχνά το τρέιλερ του My Style Rocks.

Σε ότι αφορά στο Style me up, η τελική σύνθεση της κριτικής επιτροπής θα οριστικοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου, αφού αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όσο για το κονσεπτ, παρόλο που πολύς κόσμος πιστεύει ότι είναι το “Δικαστήριο μόδας” που ετοιμαζόταν πέρσι, στην πραγματικότητα πρόκειται για άλλο παιχνίδι που έχει σκίσει όπου κι αν έχει προβληθεί.