Survivor All Star: Αυτοί είναι οι παίκτες που δυσκολεύονται να πουν το «ναι»
Stay tuned

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι παίκτες που δυσκολεύονται να πουν το «ναι»

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι παίκτες που δυσκολεύονται να πουν το «ναι»

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Στις 8 Ιανουαρίου ξεκινάει το Survivor All Star κι αυτή την περίοδο γίνονται οι τελευταίες διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας και περισσότερα αυτά που έχουν περάσει από τα γραφεία της Acun Medya για να συζητήσουν.

Μάλιστα, τις προηγούμενες τρεις μέρες έγιναν και τεστ στους υποψήφιους παίκτες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με στίβο μάχης που θυμίζει αυτόν που υπάρχει στον Άγιο Δομίνικο.

Ανάμεσα σε αυτούς που πέρασαν ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Μάριος Πρίαμος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι κι αρκετοί ακόμα παίκτες που ξεχώρισαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Υπάρχουν όμως και κάποια άτομα που δυσκολεύουν πολύ την παραγωγή και δεν έχουν πει το «ναι», παρόλο που τους έγιναν δελεαστικότατες προτάσεις.

Ο πρώτος είναι ο Αλέξης Παππάς. Ο παίκτης φέρεται να μην συμφωνεί με το πλαφόν των 5000 ευρώ που δίνεται σε όλους τους παίκτες και να διεκδικεί μία καλύτερη συμφωνία.

Η επόμενη είναι η Άννα Μαρία Βέλλη. Παρόλο που το όνομά της φιγουράρει στις λίστες που κυκλοφορούν, εκείνη ακόμα δεν έχει συμφωνήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Μαρία έχει αρκετούς ενδοιασμούς όχι για το οικονομικό, αλλά για το αν στην παρούσα φάση θα τη βοηθούσε επαγγελματικά η συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Ένας ακόμα παίκτης που αγαπήθηκε πολύ και ήταν από τους πρώτους στη λίστα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ούτε αυτός όμως έχει πει το «ναι» και το πιθανότερο είναι να μην τον δούμε τελικά στο Survivor All Star παρόλο που η παραγωγή έκανε τα πάντα για να τον μεταπείσει.